Published On: Sri, ruj 1st, 2021

MILANOVIĆ: Tu sam; napadni, pljuni, udari. Neću pristati da BiH bude ono što nije zamišljeno, borit ću se za hrvatske interese

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas sudjeluje na svečanoj akademiji u prigodi obilježavanja 30. godišnjice ustrojavanja 120. brigade Hrvatske vojske “Ban Toma Bakač” Sisak u bivšoj vojarni Barutana.

Komentirao je situaciju u BiH i optužbe bošnjačkog dvojca Komšić-Izetbegović da se ulaguje Dodiku i Vučiću.

Predsjednik RH novinarima je samo rekao da je to sve već komentirao:

– Tu sam. Napadni, pljuni, udari. Direktna prijetnja da će BiH biti ono što nije bilo zamišljeno, ja na to neću pristati. Ja radim svoj posao i borit ću se za hrvatske interese u BiH. Učim od starijih, gledam koje su greške bile prije mene, rekao je Milanović.

Podsjećamo, povod za ovakve napade bošnjačkog establishemnta na Milanovića je izjava Predsjednika RH da je Dodikova ponuda da on, Vučić i Erdogan posreduju u novom dogovoru konstitutivnih naroda u BiH nerealna jer takvo nešto ne podržava bošnjački dvojac u Predsjedništvu BiH (Komšić i Džaferović), ali da je inicijativa u suštini dobronamjerna. Također, Milanović je kazao da Komšić i Džaferović krše Daytonski mirovni sporazum, a istovremeno govore da je Republika Hrvatska zločinačka država.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x