Published On: Sri, tra 20th, 2022

Milanović: ‘Taj prljavi Plenković je udbaški nasljednik i on sada ovo govori… Nije moj ćaća bio major Udbe. Moralna katastrofa’

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović nakon svečane sjednice Županijske skupštine Zadarske županije povodom obilježavanja Dana Zadarske županije dao je izjavu za medije.

Komentirao je pismo kojim generali od njega traže pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, te je kazao da su generali ‘sebi zakomplicirali’ život jer su je podržali.

‘Iznenadilo me to pismo. Perković je zaslužan za osnivanje HDZ-a, to mu je otegotna okolnost, za to bih mu dao još 30 godina. Bio sam kod Gotovine doma prije dva tjedna, ništa mi nije rekao’, rekao je Milanović kazavši da ne zna hoće li potpisati pismo.

‘Pravosudna mafija ih je ‘spičila’ u stranu državu, a sada ih žele uništiti u zatvoru. Ne znam kakvu ću odluku donijeti, ali meni to pismo komplicira život. Imam čistu savjest!’

Kada je čuo da je Plenković u Saboru rekao da je cijela akcija pomilovanja Perkovića i Mustača orkestrirana, Milanović je pomalo izgubio živce.

‘Ružni, prljavi, zli! To je HDZ. Taj prljavi Plenković je udbaški nasljednik i on sada govori da je to orkestrirano od mene… To je moralna katastrofa u koju nas ova banda vodi!’

‘Nije to neslužbeno, jučer je to Medved sa staklenim očima rekao, da je to orkestrirano između Ureda predsjednika i odvjetnika. Danas je Plenković govorio o tome. To je jako službeno, to je rekao prvi HDZ-ovac. Ja sam čekao par dana. Ja sam s nekim od tih ljudi dobar prijatelj. Dvojica su se pod pritiskom slomili. Krešić je bio bliski suradnik Gojka Šuška. Tu je i Rojs kojem je Udba mrcvarila obitelj decenijama. Nije Rojsov ćaća surađivao s Perkovićem i bio doušnik na televiziji. Jel vaš bio? Nije ni moj ni Rojsov ni Gotovinin’, rekao je Milanović.

‘Kad govorimo o UDBA-i, mrska mi je ta tema, ali HDZ je zalijepljen za tu UDBA-u kao žvakaća guma na pločnik usred ljeta na zagrebačkom kolodvoru. Taj smrad se širi 30 godina. I Plenković sad nekome govori gdje je bio i što je njegova riječ? Da je to orekstrirano od mene i retardiranih tipova koji su bili u tamnici za Hrvatsku? Tako ih prljavi Plenković naziva. Taj prljavi Plenković će morati govoriti sa mnom o tome’, kaže predsjednik.

guest
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
27 dana prije

Zoki samo se provaljuj!sada te sausage samo nasa zapadno hercegovacka stoka.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
27 dana prije

Krpelju nijedne više .

"Z" kao Putin :) <3 !
"Z" kao Putin :) <3 !
27 dana prije

Sto puta sam rekao i opet moram 🙁 – Milanče nam je kao krava muzara koja da 30 litara mlijeka a onda papkom šutne kantu i sve prospe 🙁 🙁 …

Kakva qrčeva Udba i Ozna – HDZ je kamara lopuža, karijerista, oportunista i goovana, ali – Milanče ipak nema hrabrosti da to glasno i jasno kaže 🙁 – i zato u priču opet bespotrebno petlja Udbu i Oznu – iako dotične nemaju baš nikakve veze sa potuurčenim i potkupljenim HDZ-smaardovima 😉 !

ps Đe mi sad onaj moj zločesti Blankić 🙂 <3 🙂 <3 – pa da zajedno zatekbiramo 😎 😎 ?!

Last edited 27 dana prije by "Z" kao Putin :) <3 !
JozoDajVode
JozoDajVode
27 dana prije

Ova ruska podguzna muVa(kromanjonac) se samo sramoti kao i druga podguzna muVa Dodik.Niko ih ne shvata za ozbiljno i u vecini slucajeva su samo predmet sprhdancije.

drZlikovac
drZlikovac
27 dana prije

Svađaju se tko je veći u.dbas…rugala se sova sjenici da ima veliku glavu..😁

"Z" kao Putin :) <3 !
"Z" kao Putin :) <3 !
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
27 dana prije

I, šta je odlučilo Vijeće sarajevskih tekbiraša iz američkog šuupka 🙂 ? Od danas Vam je Plenković najveći jaran 😎 ?

eagle
eagle
27 dana prije

kremljenko na speedu vol.2

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  eagle
27 dana prije

Krpelju sikter u islamabad

Anonimac
Anonimac
27 dana prije

Zoki van balansa!