MILANOVIĆ POTVRDIO DOLAZAK NA POSLJEDNJE TV SUČELJAVANJE UOČI IZBORA Sve je spremno za debatu na Novoj TV

Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović naći će se večeras oči u oči u posljednjem sučeljavanju uoči predsjedničkih izbora u nedjelju 5. siječnja.

Nakon Grabar-Kitarović, svoj je dolazak na debatu upravo potvrdio i Milanović, javlja Nova TV.

Nakon svih održanih aktivnosti za vrijeme kampanje, dvoje oponenata za titulu Predsjednika/ice RH posljednji put, neposredno pred izbornu šutnju i izborni dan, imat će priliku poentirati zašto baš ona ili on zaslužuje povjerenje građana.

Ciljano smo išli na sučeljavanje zadnje večeri kampanje. Ono, doduše, ne ostavlja mogućnost velikih medijskih analiza, jer će kratko po završetku nastupiti izborna šutnja. No, kandidatima je ono posljednja prilika za komunikaciju s javnosti, i nakon toga nema popravka. Naš iskusni voditeljski par – Sabina Tandara Knezović Mislav Bago pripremili su pitanja o kojima nije bilo riječi posljednjih tjedan dana. Nadamo se da će naše sučeljavanje dati biračima jednu novu dimenziju kandidata i pomoći im da donesu odluku koju će smatrati ispravnom i naravno – motivirati ih da izađu na birališta, izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

Sučeljavanje koje će se održati odmah nakon Dnevnika Nove TV, pod voditeljskom palicom Sabine Tandare Knezović i Mislava Bage, a prenosit će se iz studija kojeg je Nova TV izgradila specijalno za nadolazeće sučeljavanje kandidata, a radio ga je poznati scenograf Ivica Propadalo.

Studio se prostire na 280 metara kvadratnih, sadrži 3 velika video zida od ukupno 50 metara kvadratnih, a sami će prijenos biti sniman sa 6 kamera.

more recommended stories