Published On: Čet, lis 15th, 2020

Milanović: Plenković je po ramenu tapšao ljude koji su mene nazivali izdajnikom

Predsjednik Zoran Milanović još se jednom oglasio na Facebooku reagirajući na govor predsjednika Vlade u Bruxellesu.

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u četvrtak u Bruxellesu da je potrebno ispitati je li on osobno bio metom nedavnog napada na Banske dvore i optužio je Miroslava Škoru, Most, televizijsku emisiju Bujica i list Hrvatski tjednik za širenje mržnje i agresije prema njemu, čije “sjeme” je još 2016. “posijao” predsjednik države Zoran Milanović.

To je na Facebooku komentirao Milanović čiji status prenosimo u cijelosti:

“Bilo bi dobro da predsjednik Vlade, umjesto da iz Brisela zapomaže i jadikuje, jasno kaže na koji sam to ja način “Pustio sjeme mržnje i agresije još u kampanji 2016.”

Dobro se sjećam te kampanje. Andrej Plenković je po ramenu tapšao i hrabrio ljude koji su mene nazivali izdajnikom. S većinom tih ljudi ja sam u međuvremenu uspostavio koliko-toliko normalan odnos. Tragedija ispred Banskih dvora mogla je imati i neku drugu pozornicu. Njezini korijeni nalaze se negdje drugdje.”

Podsjetimo, Zoran Milanović je poslijepodne već objavio podulji status na Facebooku u kojem je komentirao jučerašnje izjave predsjednika Vlade i glavne državne odvjetnice Zlate Hrvojć-Šipek.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>