Published On: Pon, stu 22nd, 2021

Milanović: Nije znanstveno terorizirati ljude

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović ispričao se danas austrijskom kolegi Alexanderu Van der Bellenu zbog toga što je komentirajući epidemiološke mjere u toj zemlji rekao da je to fašizam.

“Dakle, ove odluke ne donosi nikakva nauka, nije nikakva zavjera, nikakav pakleni plan da da budemo uništeni… Ovo je impuls koji od nekud dolazi. Ja sam rekao da me ono što se događa u Austriji podsjeća na fašizam. Ispričavam se. Gledao sam što sam rekao. Naravno, mislim austrijski predsjednik je moj prijatelj. To je sjajan čovjek i zemlja koja ga je izabrala, takvog liberalnog i zelenog političara, ne može biti… međutim postoje političari koji su inertni, rekao je Milanović novinarima u Našicama.

Milanović je, piše Jutarnji list, bio dosta izravan u svojem komentaru o korona mjerama u Austriji, koja je uvela novi lockdown, a od 1. veljače 2022. uvodi i obavezno cijepljenje.

”Katastrofa, katastrofa”, rekao je na upit novinarke što misli o tome.

”Danas će austrijski ambasador biti pozvan, kad već oni pozivaju našeg, da mu izrazimo duboku zabrinutost za temeljne ljudske slobode u Austriji”, rekao je Milanović.

”To se radi, naše ambasadore stalno pozivaju za neke gluposti, pa ćemo i mi njihove. Pa ćemo vidjeti kako se može ribati pod s Orbanom i s Poljacima, što god da pričaju, a neki su svete krave i što god naprave je savršeno. Ne, glupo je. Nije znanstveno terorizirati ljude i s obzirom na to da je ovo Europska unija i da sam ja europski državnik, mene ovo svrbi. Ako mogu Nizozemci i ne znam tko komentirati Bosnu i Hercegovinu svaki tjedan, onda mogu i ja Rotterdam. Pobunio vam se narod. I to ne useljenici, nego plavokosi, plavooki Nizozemci”, dodao je.

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
dr Haso, buregdžija
dr Haso, buregdžija
8 mjeseci prije

Bjelosvjetsko lupetalo Milanović i njegove dosjetke i mudrolije za niže razrede mejtefa 🙁 … Ne želim biti zločest ali moram primijetiti: Milanović je politčki polupismen 🙁 a ja bih mu preporučio da se i on upiše na prestižni međunarodni Univerzitet u Travniku, da tamo doktorira političke nauke, pa da nas dva budemo kolege i da zajedno razvaljujemo Bosnaski hilafet 😎 ! Milanče, valja li mi ova 🙂 ?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  dr Haso, buregdžija
8 mjeseci prije

RETARDINJO vidim svakim svojim upisom napreduješ u RETARDACIJI… Možeš daleko doguurati… vrlo si nadaren.

dr Haso, buregdžija
dr Haso, buregdžija
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
8 mjeseci prije

Uvijek se držim one “Dva loša – ubiše Miloša 😎 !”, u tome je tajna mog uspjeha 😎 !!!

dr Haso, buregdžija
dr Haso, buregdžija
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
8 mjeseci prije

ps za sve Vas koji potajno priželjkujete da i Vi postanete doktori političkih nauka 😎 , prenijeću Vam ukratko moje doktorandsko iskustvo sa eitnog Univerziteta u Travniku!

Prvo me je ona moja učiteljica sa Univerziteta temeljno propitala “č” i “ć” i – nije da se hvalim ali – skoro sve sam joj znao 😎 ! Nakon toga smo preši na teža pitanja, da li se “ne” i “naj” piše odvojeno iz zajedno 🙁 ali, naravno – i to sam joj razvalio 😎 ! Onda smo prešli na moju doktorsku disertaciju 😎 : “Da li postoje i slovo “Dž” i slovo “Đ” ili je sve to samo ć-a-f-i-r-s-k-a ujdurma protiv napaćenog bošnjačkog naroda 🙁 ?!” Na kraju je učiteljica u-s-t-a-l-a i čestitala mi: “Bravo, Haso, gazijo – od danas si i Ti doktor politčkih nauka 😎 !”

I, ako Vam nešto nije jasno – slobodno pitajte 😎 – nabrijan sam sa znanjem ko visočki hafis 😎 !!!

Cobra
Cobra
8 mjeseci prije

Bravo Milanoviću svaka ti je na mjestu.A neka pati koga smeta.

dr Haso, buregdžija
dr Haso, buregdžija
Šta ti kažeš na ovo?  Cobra
8 mjeseci prije

Šta mu je na mjestu 🙁 ?! Milanče uglavnom prvo odvali glupost a onda se ubi od lizanja i izvinjavanja 🙁 … HRVATIMA TREBAJU PRAVI PREDSJEDNIK I PRAVI PREMIJER a ne ova 2 laprdala 🙁 !

ps Gdje mi je onaj moj Blankić 🙂 – siguran sam da Ona ima šta pametno za dodati u ovakvim konfliktnim situacijama 😎 ?!