Published On: Sub, ruj 3rd, 2016

MILANOVIĆ: Bošnjaci u BiH moraju vidjeti tko im je prijatelj, a tko ne


Predsjednik SDP-a Republike Hrvatske Zoran Milanović u Vukovaru je u subotu komentirao uhićenje navodnog hrvatskog špijuna u Beogradu te rekao kako ga ne bi začudilo da je riječ o konstrukciji, posebno u svjetlu činjenice što se vlast u Beogradu “ponaša kao da je osnovala Europsku uniju”, javlja Hina.
Ljudima u regiji poručio je da gledaju što vlast u Beogradu radi “kako one kod nas koji ništa ne razumiju, tako i Bošnjake u BiH koji moraju vidjeti tko im je prijatelj, a tko ne”.
Špijun je u Beogradu valjda skupljao recept za pljeskavicu
“Ne vidim koje bi tajne skupljao hrvatski špijun u Beogradu, valjda recept za pljeskavicu”, rekao je Milanović. Ponovio je izjavu o ‘šaci jada’ koja se odnosi na aktualnu srbijansku vlast i na srbijansku čaršiju. Podsjetio je i da ga je bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić u Srbiji uzeo u zaštitu te Tadića nazvao “oficirom i gentlemanom – oficirom srpskih interesa i gentlemanom u ponašanju i dogovoru”.
Aktualnu srbijansku politiku ocijenio je kontinuirano agresivnom i nazadnom te politikom koja je nanijela štetu srbijanskom narodu i donijela mu povijesno “svu bedu ovoga sveta”. Milanović smatra da njegove izjave neće naštetiti opredjeljenju srpskih birača na predstojećim parlamentarnim izborima koji su i do sada u 95 posto slučajeva glasali za SDP.
U središtu Vukovara posjetio je štand Narodne koalicije, no u trenutku dok je prolazio pored obližnjeg HDZ-ovog štanda napadnut je verbalno i uz glasne zvižduke aktivista HDZ-ove koalicije. Milanović se najprije zaustavio, a potom ipak udaljio od HDZ-ova štanda te ih tihim glasom nazvao ‘šakom jada’.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x