Published On: Pet, tra 1st, 2022

Milanović će za tjedan dana u Mostaru postrojiti vojnike HVO-a: ‘To su najveći sinovi Hercegovine i Bosne

U Kninu se svečano obilježava 15. obljetnica ustrojavanja Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske.

Riječ je o jednoj od dvije najveće taktičke postrojbe kopnene vojske, osnovanoj 2007. godine u čiji su sastav ušli dijelovi slavnih brigada iz Domovinskog rata: Tigrova, Gromova, Pauka i Vukova.

Tamo je govor održao predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i najavio dolazak u Mostar sljedeći tjedan, piše portal Bild.ba.

“Vi ste braća i suborci po oružju, kao što su to i vaša braća iz Hercegovine, koji se postrojavaju za tjedan dana, na godišnjicu Hrvatskog vijeća obrane koji su zajedno s hrvatskom vojskom, pod zajedničkim vodstvom i zapovjedništvom oslobađali BiH, to se danas zaboravlja, Hrvatskoj se nabijaju kompleksi krivnje i odgovornosti umjesto da se kaže hvala i ne ponovilo se. Za tjedan dana biti ću u Mostaru na postrojavanju HVO-a, pred sinovima Hercegovine i Bosne i bit ću slobodan da im prenesem vaše pozdrave. To su dvije dražve, ali u ratu, to je bilo jedno. Tko to ne vidi i ne priznaje, slabo vidi”, rekao je, među ostalim, Zoran Milanović, a prenosi Bild.ba.

U petak, 8. travnja, u Mostaru će se obilježi 30. godišnjica osnutka Hrvatskoga vijeća obrane na kojoj će vojnike svečano postrojiti predsjednik Republike Zoran Milanović.

guest
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Šaćir soros
Šaćir soros
1 mjesec prije

Titovom stazom NJOFRINE HRHFOSNE…

Mujguri 93.
Mujguri 93.
1 mjesec prije

Hrvati u tročlanom Predsjedništvu BiH nemaju svog člana Predsjedništva, jer su nam ga ukrali muslimani, tako da HVO može postrojiti sami hrvatski predsjednik Zoran Milanović. Gospodine Milanoviću dobro nam došao u HR HB postrojiti slavni HVO.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

MOZEMO ZAMISLIT KAKO CE MUSLIMANI I NJIHOVI MEDIJI LAJAT I PLJUVAT PO HRVATIMA I PO PRESEDNIKU MILANOVICU

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Jedino lajat i mogu…

eagle
eagle
1 mjesec prije

tišina please kremljenko speaks vol.2,spasiba

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

Respekt gosp. Predsjedniče. 🇵🇾🇵🇾🇵🇾Kada vi dolazite u Herceg-Bosnu pojača se prodaja apaurina u pojasu Gaze a i sebijini respiratori odrade nešto.. 😁

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Koga zalimbo za ovog idiota. Pa sasvim logično da će najbolji učenik krepalog njofre doći da postroji najpoganiju UZP sortu u svom narodu. Sortu kojoj i sam pripada i koji će kao i ta poganština završiti u ropotarnici bespuća povijesne zbilje 😃 Pravi naci-kamenjarski serbin.