Published On: Pon, kol 29th, 2016

MILANOVIĆ: Bosnu i Hercegovinu kakva jest želimo sačuvati i preko reda ugurati u EU. Zbog te izjave Sarajevo me napada. Što se događa s njima?

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović je kazao kako Narodna koalicija neće imati izbornu listu u BiH „jer se ne prtljaju gdje im nije mjesto“.
„Ukoliko ne spriječimo referendum o otcjepljenju Republike Srpske, možemo se naći u situaciji da bosanskohercegovački Hrvati tamo ostanu izolirani. Što onda, pravit ćemo se da se ništa ne događa?! Treba djelovati, ne oružjem, nego riječima i upozoriti da je to loše“, kazao je Milanović, te naglasio:
„Bosnu i Hercegovinu kakva jest želimo sačuvati. Takvu nefunkcionalnu, a nisu za to krivi ni bošnjački, ni hrvatski, ni srpski političari u Bosni, nije moguće na ovaj način dulje voditi. BiH treba preko reda ugurati u Europsku uniju, pa možeš li biti veći prijatelj BiH nego da to poručujem bošnjačkim političarima iz Sarajeva koji su jedva dočekali svojih 16 stotinki, sekunda, slave da prokomentiraju maltene da sam ja sad napao BiH. Ja sam napao one koji žele otcijepiti pola teritorija BiH na referendumu nakon što su to osigurali krvlju i agitacijom Tome Nikolića, Aleksandra Vučića i sličnih ljepotana europske demokracije“/AA./HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x