Published On: Sri, stu 14th, 2018

Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH

U sinoćnjoj emisiji Otvoreno na HRT-u tema je bila funkcioniranje Gradske skupštine Grada Zagreba te ima li Milan Bandić većinu, nakon što su mu potporu uskratili Neovisni za Hrvatsku.

To su učinili nakon što je Bandić u službeni posjet primio Dragana Markovića Palmu, Arkanovog kuma.

Gosti su bili Andrija Mikulić, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a, Zlatko Hasanbegović (Neovisni za Hrvatsku), Anka Mrak-Taritaš, predsjednica Građansko-liberalnog saveza i Gordana Rusak iz Kluba zastupnika Stranke rada i soldarnosti BM 365.

Na videu od 02:00 minute Andrija Mikulić pita Zlatka Hasanbegovića: „Kad ste Vi toliko zainteresirani za državotvornu politiku postavit ću Vam još jedanput pitanje na koje nikad niste dali odgovor. Nikada nisam vidio da ste nešto napisali, a još manje izjavili o položaju Hrvata i hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini nakon ovih izbora“.

Na to mu je Hasanbegović odgovorio da je pitanje irelevantno, te da Mikulić nije nikada odgovorio na relevantno pitanje vezano za Palmin posjet Zagrebu.

Palma iz Jagodine je Hasanbegoviću vrlo bitan, a Komšić uzorpator na hrvatskoj poziciji u Predsjedništvu BiH je totalno nebitan.
Brotnjo.info

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare