Published On: Čet, pro 18th, 2014

Miki Mećava: Slađana mi je u Sarajevu rekla da neko hoće da je ubije

Bivši farmer sa djevojkom iz Ðusovog spota prije dvije nedjelje prespavao u jednom hotelu u Sarajevu, a ona mu je tad u povjerenju najavila da predosjeća nesreću

Slađana Guduraš (27), koja je u utorak nađena mrtva u slupanom „golfu“ u kanalu pored puta Sremska Rača – Kuzmin, strahovala je za svoj život, tvrdiMiki Mećava.

 

Šokiran zbog smrti

 

Pjevaču se starleta iz Bijeljine, dvije nedjelje prije nego što je poginula, požalila da je neko prati i da će je ubiti.
– Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima, jer se bojala da joj ne naude – priča Mećava.

 

Mislio da je marketing

 

– Nečega se pribojavala, ali ne znam čega. Često je pominjala da se plaši bivšeg dečka Dragana, ali ja je nisam shvatao ozbiljno. Iskreno, mislio sam da pravi farsu kako bi skrenula pažnju na sebe, ali sad shvatam da nije tako. Baš sam pod utiskom jer mi je početkom meseca pričala kako se nečega plaši, a sad je stvarno tragično završila. Da li ju je neko jurio kolima, pa je sletela s puta ili je nešto drugo u pitanju, policija će sigurno otkriti – začuđeno je za Kurir ispričao Miki.

 

dragan-peric-sladana-guduras

 

DRAGAN: Nisam odgovoran za Slađaninu smrt!

 

Bivši dečko pokojne starlete Dragan Perić kaže da nema veze s njenom smrću.
– Ja sam Slađu verio i bio s njom godinu dana. Kad smo raskinuli, počela je da me proziva na Facebooku. Policija će ustanoviti koliko je vozila i šta je uzrok nesreće. S njom sam se poslednji put čuo u novembru. Nikad joj nisam pretio niti sam imao veze s njenim nestankom – rekao je Perić, koji se zabavljao i sa Jelenom Vučković.
Viđala se sa Vladom Stanojevićem

 

Slađana je voljela da bude u društvu poznatih ličnosti. On je bila prijateljica voditelja Vladimira Stanojevića, s kojim je često viđana u provodu po beogradskim klubovima.

 

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare