Published On: Ned, lis 3rd, 2021

Mesić otkrio kako je spojio Milanovića i Izetbegovića i što su pričali

”Dodik nije predstavnik Srba, niti to može biti, kao što ni Šefik Džaferović ne predstavlja Bošnjake, niti Željko Komšić Hrvate. Oni su članovi Predsjedništva BiH, trijumvirat, i predstavljaju BiH. To je moj stav, i ja sam ga na sastanku iznio’‘, rekao je Stjepan Mesić deklarirani branitelj Ustaškog pokreta i negator zločina u Jasenovcu otkrivši za portal Tačno.net, portal koji je svojedobno veličao Ustašu Blaža Kraljevića i promovirao film s odbjeglim ustaškim krilnikomi ratnim zločincem Miroslavom Hrstićem, kako je on organizirao susret čelnika SDA Bakira Izetbegovića i predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića 29. rujna u Zagrebu.

Ono što znamo da nije organizirao je sljedeće: Izručenje Miroslava Hrstića Bosni i Hercegovini. Serijskog silovatelja iz Dretelja, “svjedoka humanizma jednog Neđe iz filma Neđo od Ljubuškog” i vjenčanog kuma Galićeve Štefe.

Izetbegović se složio

Učinio je to, kako je izjavio, jer želi “da se obnove razgovori, da se snize tenzije i da se traži strategija kako uspostaviti bolje odnose”.”Dogovorio sam s Izetbegovićem da dođe u Zagreb i da se nas dvojica nađemo, i rekao mu da bih Milanoviću mogao predložiti da se nađemo sva trojica. Izetbegović se složio, pa sam nazvao Milanovića, koji se također složio i rekao da se možemo naći u vili Weiss, u sklopu rezidencije hrvatskog predsjednika na Pantovčaku u Zagrebu. Na sastanku je sudjelovao i predstojnik predsjednikova ureda Orsat Miljenić, a razgovor je protekao u prijateljskoj atmosferi. Bili smo dosta slični u stavovima, premda svatko ima svoj stil i svoj mišljenje o mnogim temama”, rekao je Mesić.

Kaže kako ”treba obnoviti razgovore, sniziti tenzije i napraviti strategiju uspostave boljih odnosa”.

Strategija

”Ako se samo kritizira i kritički nastupa u svim državama regije, to ničemu ne vodi. Treba nam strategija kako da se regija vrati u mirnodopsko stanje”, rekao je Mesić.

Istaknuo je kako sastanak Milanovića i Izetbegovićanije rezultirao konkretnim dogovorom kako to postići, kao ni kada će razgovori biti nastavljeni.

”Ne može Dodik odlaziti u Beograd i ondje predstavljati Srbe i Republiku Srpsku, jer on nije njihov predstavnik. Zna se zakon: iz hrvatskog i bošnjačkog korpusa u Federaciji bira se po jedan član u Predsjedništvo BiH, ali za njih glasaju svi iz BiH. U RS bira se jedan u Predsjedništvo, ali i za njega glasaju svi. Članovi Predsjedništva BiH ne predstavljaju narode, nego cijelu državu, sve njezine građane. Problem je u tome što je RS dobrim dijelom etnički očišćena, pa tamo ima malo Hrvata Posavljaka, jer su im sela spaljena, a malo je i Bošnjaka. Ipak, ima ih, i treba postaviti pitanje zašto im se ne obnavljaju kuće, i zašto ih nitko ne zove da se vrate. O tome nismo posebno govorili, ali ja sam to kazao”, rekao je Mesić.

guest
61 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

U pravilu, razgovori su put ka zajedničkom stajalištu. Ovaj razgovor odstupa od toga pravila- bolje bez razgovora, ako je cilj organizatora antidaytonsko djelovanje. A da ste Milana preveslali u duetu- čisto sumnjam. Nije on roba za veslanje.

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
Citat
Citat
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Model tzv. građanske BiH izravno je doveo do rata i genocida 1995. Alija je na predizbornom skupu 1990. u Velikoj Kladuši prvi najavio rat rekavši – ”Ili građanska republika ili građanski rat”. Alija u Kladuši jasno kaže ili će BiH bit onakva kakvu on zeli ili se muslimani dižu na oružje u krvavi građanski rat. Zanimljivo je da se kasnije u toj istoj Velikoj Kladuši narod digao na oružje protiv njegove bolesne politike.Pogledati na 22:20 – SDA Velika Kladuša 1990 – YouTube

Cudi me da se ta cinjenica ne spominje cesce, Alija je tocno tada postavio crno-bijelu sliku.

Isti je potpisao Carrington-Cutileirov plan 1992. ,a potom povukao svoj potpis i to je odvelo BiH direktno u rat. Nakon što je taj model (gradjanski) kao uzročnik rata i genocida u Daytonu 1995. sahranjen, muslimanska strana evo vec 25 godina i dalje pokušava isti model opet nametnuti Srbima i Hrvatima. Ne smijemo ponovno dopustiti da BiH ode u kataklizmu u koju nas opet guraju isti oni koji iz ratnih stradanja nisu ništa naučili, a trebali bi.

Daytonski sporazum podrazumjeva stanje koje nije gradzanska drzava.

GraDŽanska je pokušana već nakratko 1992.

Rezultat znamo, a bogami znamo i rezultat po muslimane.

 Na kraju ništa od te građanske, muslimani najureni na 23% BiH, broj im se prepolovio, a uzdižu Aliju kao pobjednika rata i najvećeg junaka. 

Danas njegov sin Bakir slično prijeti ratom i građanskom BiH.

“Građanska” koja prijeti da će povesti rat protiv 50% građana i 75% teritorija tih građana ……  To zvuči više kao pokušaj nestabilnog fašističkog režima da preuzme vlast. 

Građanska BiH je dovela do građanskog rata i između samih muslimana !

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Citat
1 mjesec prije

Zato je alija i dobio po ckapi, poražen na svim frontovima, lagao svoj narod o bih i državi a ostao bukvalno na 23% ne smiju u rs i hercegovinu,u tom procesu napravio svog sina I snahu turskim begovima na tih 23 %, najveći luzeri ratova na balkan su muslimani, a mislim da im se drma kavez i za ovih 23%,moguce da od 2022 ostanu na 13%, jer IZBORA NEĆE BITI TOTALNA BLOKADA

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
ŠOKAC
ŠOKAC
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Zahvali ti ALJI što smijeni Sefera…ali nema ni ALJE da brani cetalje i UJKE…zaustavi BLENTO kada se počeo vraćati dug…

Anonimac
Anonimac
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

Ko ti drma kavez

Phoenix
Phoenix
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Na svim frontovima!?
Akcija breza 95
Akcija Sana 95
Pa Vozuca, pa Vlasic

A vi se samo sa Srebrenicom mozete “pohvaliti” gdje vam se cijeli Svijet zgrozava!

ŠOKAC
ŠOKAC
Odgovori   Citat
1 mjesec prije

Znamo to SRPSKO kmetski logisticki elementu, ima li sta novo za uzrok nastanka svetosavskog i katoličkog TERORIZMA i srpske i HRVATSKE teorije krvi i TLA…eto Alija je kriv što ste vi fasisti jer se alija i Bošnjaci zalažu za građansku opciju….pa nije bilo AGRESIJE SRBIJE.i hrvatske nego bio građanski rat…predaji to na srpskom univerzitetu u beogradu

dadada
dadada
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

UN su došli 92 u BiH, pod mandatom građanskog rata, a ne agresije Srbije ili Hrvatske. Usporedi Koreju početkom 50-tih godina i pod kojim mandatom su došli snage UN-a sa BiH 92 godine .

Eto ni UN ne zna gdje je doš’o (ili poš’o?) dok mu se ne objasni u dvije rečenice……

Anonimac
Anonimac
Odgovori   dadada
1 mjesec prije

un nikog nije spasio nego promatrao..

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

I sto trazite,sve sta imaju Hrvati!
Znaci nitko od Hrvata nesmije se braniti!
Molim lijepo objasnite vashe poshtenje,tko je ubijao i progonio Hrvate!

Danilo V
Danilo V
1 mjesec prije

Islamista Mesic..povratnici u R.Srpsku..radi broja..ali ne i u FBiH ili Hrvatsku..
Islamska podvala.. Arapski novci.. i guz…a od obraza..
Pa.jedi li ti onda bio predsednik svih Jugoslovena..mamu ti j…m U…
Pa u Sabor..
“Ja sam svoju zadacu izvrsio ..Jugoslavije vise nema” a bio ai Predsednik te Jugoslavije…
I onda ajd da proslavimo ubistvom porodice Zec..
JTPM-er us….u

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Danilo V
1 mjesec prije

Bravo

ŠOKAC
ŠOKAC
Odgovori   Danilo V
1 mjesec prije

RS JE GENOCIDNA TVOREVINA, SVETOSAVSKI kalifat Paganizma i mračnog srednjeg vijeka…

Dino
Dino
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

Matereti.

Phoenix
Phoenix
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

Pazi, oni to shvate kao kompliment

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
Odgovori   Danilo V
1 mjesec prije

oguljeni dječače, obitelj Zec je ubio tvoj sunarodnjak Munib Suljić a Munib baš i nije neko hrvatsko ime…

vitina
vitina
1 mjesec prije

Ovo Mesićevo laprdanje se svodi na to, tko još šljivi realnost i istinu, ajmo malo pričati o nesretnoj prošlosti, da se ne priča o zloj sadašnjosti. Ko šljivi ove Hrvate koji opstaše i uspješe se održati i koji su izloženi bošnjačkoj majorizaciji, nego ćemo pričati o onima koji se na žalost neće nikada vratiti, jer su našli život u Hrvatskoj i drugdje po svijetu.
Samo mi je drago da im je predsjednik samim mjestom gdje ih je primio(pod brajdom to jest odrnom kako bi mi u Hercegovini rekli) pokazao koliko ih cijeni i što o njima misli.

Dino
Dino
Odgovori   vitina
1 mjesec prije

Zar je ovaj Mesić još živ?

ŠOKAC
ŠOKAC
Odgovori   Dino
1 mjesec prije

Živ s bozijom pomoći, zivice do posljednjeg tudjmanovog USTASE…

UDBO-Poskok
UDBO-Poskok
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

jes ti čuvar svinjca u mejtefu?

Anonimac
Anonimac
Odgovori   UDBO-Poskok
1 mjesec prije

mislish na plavu kugu sto su je pustili komunisti na
pravoslavce injihove svinje..

Anonimac
Anonimac
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

Mislish Tudjmanovih partizana i udbasha!

Dino
Dino
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

Kad je bio rat u Hrvatskoj, tvoj Mesić je rekao – Sad radim na tome da rat prenesem u Bosnu. I uspio je idiot.

ŠOKAC
ŠOKAC
Odgovori   vitina
1 mjesec prije

Tacno …Jadni Rvati protjerala ih iz Bosne i, istrijebila ništa drugo do majorizacija….ma kakav ba dudek njofra. .bosnjacka majorizacija….zato je Njofra izvršio AGRESIJU…ma kakvo Karađorđevo
..,UNITARNI bošnjački šovinizam uzrok svemu od 1990…zato se raspala jugoslavija jer SRBI SU imali svoj UNITARNI šovinizam pa se zbog toga raspala i juga…krivci CIGANI Sejde,siptari i muslimani..moj krivoglavi Dudeku Kitino…dobra ti teorija…

vitina
vitina
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

To što ti karikiraš, nadodaješ svakakve gluposti na ono što sam napisao i konstantno vrijeđaš, to samo znači da te moje riječi pogađaju kao teška istina. Takvi likovi kao ti su rak rana za bilo kakvu normalnu i održivu BiH. Ti si igrač srpskog separatizma, samo si ograničen da bi to shvatio.

sim
sim
Odgovori   vitina
1 mjesec prije

Nashvacas gospon, vise od 50% tzv. Republike Srpske (samo nekretnine) su vlasnici Bosnjaci i Hrvati … i pitanje je vremena kada ce se ovo huskanje Dodika i Covica na posljeratne torovske podjele DEMONTIRATI u Bosnu i Hercegovinu kakva ona uistinu i jeste i u kojoj ce se ljudi, gradjani, etnosi, narodi, nacije, vukovi i ovce – osjecati SVOJIM NA SVOME …
Rata nece biti na zalost vecine (luzeri koji gube u materijalnom smislu iz dana u dan jer BiH postaje drzavom) izmedjuostalog i znatan broj onih koji se oglasavaju na ovom portalu …

Dino
Dino
Odgovori   sim
1 mjesec prije

Ma šta napriča. Vidim da barataš perfektnom lažnim informacijama.

vitina
vitina
Odgovori   sim
1 mjesec prije

Iz tvog komentara mi je jasno zašto vi bošnjački šovinisti i unitaristi volite ovog ubleaša Mesića. I vi i on volite odvlačiti priču od stvarnosti. U stilu, idemo pričati o katastru, da ne pričamo o političkoj BiH zbilji. Smiješna mi je ta vaša pričao koju konstantno prodajete, da to što vi hoćete da nametnete je rješenje svih problema u BiH.

Kvico
Kvico
Odgovori   vitina
1 mjesec prije

Ne znam dali ste primjetili ali u ovim raspravama niko ne govori o Domu naroda i mogućnosti povlačenja zaštite nacionalnog interesa različiti naroda.Kako postoje ovi sistemi a oni tvrde da ne postoji nacionalna posebnost i kako bi je tili ukinut ako ne postoji?

sim
sim
Odgovori   vitina
1 mjesec prije

imas li ti ista protiv svog “metnimoreć” susjeda srbina ili bosnjaka sto je to njegova djedovina na kojoj mirno zivi … dakle nemas – to znaci da ce politikanstvo (o kojem je ovdje glavna rijec) od kojeg ove luzerske strukture “politicka mafija” u BiH zive (jer nemaju od cega – nisu dovoljno obrazovani za produkciju vecih vrijednosti a ne zele napustiti svoju krivosraslu poziciju “domoljubnr-domoguznr elite” ) preci u trecerazrednu kategoriju … u to sigurno vjerujem …
Jasno je takodjer da hercegovacko politikanstvo (HDZ BiH zajedno s hercegovackim franjevackim klerom) koje je dovelo Hrvate BiH u katastrofalan polozaj u cijeloj BiH na svu srecu svih nas gubi na svim pozicijama iz dana u dan …
Prva sinoda Vrhbosanske Nadbiskupije je jasno dala do znanja da ne odustaje od izmedjuostalog i Hrvatske Bosne i Hercegovine na cijlom njenom prostoru … to znaci da TOROVI niksko nr mogu biti rjesenje za Hrvate u BiH.

vitina
vitina
Odgovori   sim
1 mjesec prije

Konstantno odvlačiš priču od bitnoga, i spuštaš je na osobnu razinu. Ovdje se radi o dva koncepta koja guše BiH, a to su bošnjački unitarizam i srpski separatizam. Sve drugo je trenutno manje bitno. Kada se riješimo tog problema onda će sve puno lakše da se riješi po sve u BiH. Tebi je očito svak kriv za ovo stanje osim bošnjačkog unitarizma i šovinizma.

Anonimac
Anonimac
Odgovori   sim
1 mjesec prije

Necete glumiti Milosevica i on je tako govorio i otisao u ropotnicupovjesnu kobutcher from balkan ..pljuniona sve Srbe da su genocidnii jos shtoshta.
Sto vam smeta crkva,

sim
sim
Odgovori   vitina
1 mjesec prije

Republika Srpska je u procesu DEMONTAZE u Federaciju BiH (jer je sazrjelo vrijeme) kao sto to i stoji u izvornom Daytonskom sporazumu kojeg su supotpisali tadasnji kljucni akteri … i radi toga ti je ova cijela GONGULA … Izborni zakon kakav je trenutno na snazi ima za zadacu da “drzi Hrvate” podalje od podrske Dodiku i Velikosrbima …

Dino
Dino
Odgovori   sim
1 mjesec prije

Ti stvarno lupaš. I o Dayton i o svemu. Sve izvrćeš, što će reči da si lijaba sa dna kace.

vitina
vitina
Odgovori   sim
1 mjesec prije

Ti stvarno u to vjeruješ?

Dino
Dino
Odgovori   vitina
1 mjesec prije

Evo vidite šta Konaković najavljuje. O tome su se dogovarali.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Čuj “iz hrvatskog i bošnjačkog korpusa u federaciji se bira po jedan član u predsjedništvo BiH ali za njih glasaju svi iz BiH”. Jel ovaj lik stvarno tolko retardiran?

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Nije on retardiran nego ona stara para busi gdje burgija neće, NAJVEĆI IZDAJNIK HRVATSKOG NARODA

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

burgija je sa zelenog vijenca u beogradui togdje restoran kafana birtija Drvar..tu je bionash Sveto spijun koji je nosioustashku kapu a nikad nije biou ustashama..tu smo ih vidili kad su sa Drashkovicempili kafu..

Dino
Dino
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Poludio je skroz.

Dino
Dino
1 mjesec prije

Dodik nije predstavnik Srba? Nije ako si ti predstavnik marsovaca.

Danilo V
Danilo V
Odgovori   Dino
1 mjesec prije

Dodik je predstavnik iz R.Srpske u Predsednistvu.
U R.S za to mesto moze da se kandiduje ko god zeli. i Salkic..i Sejdic i Finci..i Ahmetovic..
Nije nuzno da je Srbin..
Znaci R.Srpska to ima reseno.
Islamiste i djihadiste hebe..sto se on bira samo na teriroriji RS…tj..hebe ih Postojanje RS.
Nakon presude..Sejdic-Finci.. jaano je receno da RS..moze da implementira ako bas zele..samo dodatkom jednog Zareza i reci..” i iz reda ostalih”..
Jer u Ustavu pise..da se bira lice sa teritorije RS…za mesto Srpskog clana Predsednistva BiH iz RS…a on moze biti i Sejdic ako dobije na izborima
Znaci radi se o islamskoj zameni teza..jer je glavni problem u FBIH..
gde izbornim inzinjeringom.. muslimani ukidaju pravo Hrvatima da izaberu lice koje ce biti izabrano iz Hrvatskog korpusa..a isto moze biti..Sejdic..
Muslimanima je problem.teritorija..a ne lice..To je samo zamena teza..
Zato treba TREĆI ENTITET H-B i stvar trenutno resena…pa nek ide sejdic ili Komsic u tu izbornu jedinicu i nek se kandiduje za mesto Hr clana Predsednistva..niko im ne brani..
Al tad nema muslimanske podvale..
To hebe muslimane.. kontrola nad teritorijom..

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Danilo V
1 mjesec prije

ti bi Komshica sto mu majka ima dedu cetnika..zenu muslimanku i chachu Hrvata..

Danilo V
Danilo V
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

On bi..ja kazem princip..
Treci entitet za Hrvate..i sve reseno
I demokratski.. i Ustavno i Dejtonski. i konstitutivno..jer je to navedeno u Dejtonskom Sporazumu..
A onda cu ja da se kandidujem da Vas zastupam..pa ces da vidis kako ce hlojavi da prodju..
Čkepi su to dimijarske smrdljive..Čopor..a ja sam EXPERT za resavanje čopora…i mnozenja sa NULOM..a sve pomnozeno sa Nulom je NULAAAA

Dino
Dino
Odgovori   Danilo V
1 mjesec prije

100% tačno. Samo treći entitet sve rešava.

Dino
Dino
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Nea… Neka njega kod vas.

ŠOKAC
ŠOKAC
Odgovori   Danilo V
1 mjesec prije

RS JE GENOCIDNA TVOREVINA SVETOSAVSKI ISIL Teroristički KALIFAT nastao na srednjevjekovno teoriji krvi i tla

Danilo V
Danilo V
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

Rece ti iz 1547-mog praznog nisana u Potoćarima(tacka)BA(tacka)Kmeee
Al nove daskeeee.ba
Ti ko babo hlojavog Emira Suljagica..2011 hlipso u Vitezu..a zrtva Gehnocida.ba.kmeeeee
Ja gahmadi ketmanske.. diareja te vi ljudska..

Dino
Dino
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

Kako si ovo lijepo napisao bazirano na srednjovjekovnoj mržnji. Marš firaune.

Dino
Dino
Odgovori   Danilo V
1 mjesec prije

Ma ne mogu oni teritoriju svoje hale kontrolisati a kamoli više.

Phoenix
Phoenix
Odgovori   Dino
1 mjesec prije

Tebe bi se cak i Dodik posramio!

UDBO-Poskok
UDBO-Poskok
1 mjesec prije

izgleda da je iz vrećice MUSLIM BROTHERHOODA pored banane, zvecnuo i neki sitniš u džep ovog čimpanze kad se, U U U U U, spustio lijanom na pantovčak.

UDBO-Poskok
UDBO-Poskok
1 mjesec prije

čiji si ti majmune bio predstavnik u predsjefništvu sfrj? U U U U U U U , evo ti banana.

Anonimac
Anonimac
Odgovori   UDBO-Poskok
1 mjesec prije

a mi cemo imati konja…pa ako ti se nesvidja crkni..

ŠOKAC
ŠOKAC
1 mjesec prije

Ma JEBES BAKIRA on predstavlja samo sebe i svoju privatnu od babe naslijedjenu njegovu stranku..mesiću nije Alija a POGOTOVU Bakir,Bosna.i bošnjaci

Kvico
Kvico
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

Najbolje bi bilo da dovede sve Bošnjake na pregovore.Inače Mesić ,ko i obično,laže o sadržaju razgovora

MejtefskoKrme
MejtefskoKrme
1 mjesec prije

meNsić je u svijetu i HR utjecajan i poželjan ko prase u džamiji.

never baklava
never baklava
1 mjesec prije

Tvrdi Meske, zlonamjerno i ucijenjeno klepetalo:

“Predsjedništvo BiH, ali za njih glasaju svi iz BiH. U RS bira se jedan u Predsjedništvo, ali i za njega glasaju svi. Članovi Predsjedništva BiH ne predstavljaju narode, nego cijelu državu, sve njezine građane”

Ako je tako kao što Meske tvrdi:

1. za njih (tri člana Predsjedništva BiH, op.a) glasaju svi iz BiH”, zašto onda sadašnji Izborni zakon s dvije izborne jedinice u kojima se se biraju hrvatski, srpski i bošnjački član?

2. Ako “članovi Predsjedništva BiH ne predstavljaju narode”, kako eske tvrdi, a nije tako, čemu onda umjesto jednog predsjednika tri člana Predsjedništva BiH?!

Meske se drži filozofije i legalnosti komunističkog zločinca Tita:
“Nećemo se valjda pridržavati zakona kao pijan plota”.

Last edited 1 mjesec prije by never baklava
Zoki
Zoki
1 mjesec prije

Sulejman Mesić je u Predsjedništvu SFRJ predstavljao Hrvatsku, pa zna jako dobro zašto u BiH postoji tročlano Predsjedništvo. ali se kao muslimanski plaćenik pravi idiot. Članovi Predsjedništva unutar BiH predstavljaju tri konstitutivna naroda, a prema vani BiH.

Robinzon Kruso
Robinzon Kruso
1 mjesec prije

Stipe Mesić, nije pročitao Dejtonski sporazum, a i ako ga je pročitao nije ga razumio, ako ga je pak razumio onda priča ovakvu priču podmazan sarajevskim petrodolarima.
U svakom slučaju je otvoreni neprijatelj Hrvatskom narodu s ove streane rijeke Save i radi toga očekivano nije dobro došao u prostore koji večinski naseljavaju Hrvati.

Hb
Hb
1 mjesec prije

Ovaj majmun je nešto najgore što se dogodilo hrvatskom narodu u bih
Da nas on nije izdao 93 I 2001 sad bi imali HRHB