Međugorje: Potukli se Dalmatinci i Sarajlije

FK Olimpik i NK Jadran Luka Ploče danas su trebali odigrati pripremni susret u Međugorju.Utakmica je prekinuta u 25….

Posted by FK Olimpik Sarajevo on Thursday, February 13, 2020

 

Krenulo je sve u prijateljskom tonu, ali jedna situacija promijenila je stanje na terenu i sudac je bio primoran prekinuti susret.

Hrvatski trećeligaš Jadran iz Ploča i Olimpik iz Sarajeva trebali su danas odigrati prijateljsku utakmicu u Međugorju. Kažemo trebali jer je nakon samo 15 minuta izbio kaos na terenu.

Jedan igrač Olimpika udario je laktom igrača Jadrana, a nakon toga je nastala opća tučnjava. Uletjeli su svi igrači, oni i s klupe, a sve se smirilo nakon nekoliko minuta. Ipak, sudac je odlučio prekinuti susret.

“Nakon prvih čarki između njih dvojice, nastao je opći metež na terenu, u kojem su sudjelovali svi igrači. Nakon što su se sukobili igrači iz prvih postava, njima su se u tučnjavi priključili i oni s klupe za pričuve. Riječ je o sukobu dva igrača u žaru borbe, koji se kasnije prenio na sve igrače”, rekao je jedan svjedok za Radiosarajevo.ba.

Jadran uz Ploča je na svojoj Facebook stranici objavio priopćenje te su dodali kako su igrači Olimpika bili agresivni od samog početka utakmice i da su ih udarali bez lopte, prenosi 24sata.hr.

Na kraju je sve kulminiralo tučnjavom. Zanimljivo, policije nije bilo ni na vidiku.