Published On: Ned, stu 22nd, 2020

MEĐUGORJE Marin Čilić krstio sinčića

Jučerašnji dan, za domaćeg tenisača, 32-godišnjeg Marina Čilića i suprugu Kristinu, ostat će u najljepšem sjećanju. Naime, 21. studenog 2020. godine njihov devetomjesečni sinčić Baldo primio je svoj prvi sakrament Crkve – krštenje. Dječak se krstio u Međugorju, a kum mu je bio tenisač Ivan Dodig, kao što je još prije nekoliko mjeseci za domaće medije otkrio ponosni tata Marin koji je Ivanu bio vjenčani kum.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

‘Baldovo krštenje’, kratko je napisao 32-godišnji tenisač ispod fotografije na kojoj pozira u zagrljaju svog mezimca i supruge Kristine. Dirljiva objava ubrzo je skupila mnoštvo lajkova i komentara oduševljenih obožavatelja koji su dječaku poželjeli da ga kroz život prati ljubav, sreća i mir.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kristina Milićević (@kristina_m_photo)

Inače, u nedavnom razgovoru za Story, tenisač je progovorio o očinstvu za koje je rekao kako ga je nadopunilo, a otkrio je i koje vrijednosti supruga Kristina i on nastoje prenijeti sinčiću Baldu. ‘Nastojat ćemo ga naučiti sve što znamo, a i više od toga. Nastojat ćemo mu prenijeti vrijednosti obitelji, poštenja, marljivosti, kritičkog razmišljanja, ali i vjerovanja da u životu može postići što god želi, samo da za to mora biti spreman raditi’, rekao je tada ponosi otac, prenosi story.hr