Published On: Uto, pro 21st, 2021

Mediji u Hrvatskoj se ne mogu načuditi nastupu rigidnog Mehmedovića. No Haaški sud mu je dao mu krila. I to je činjenica koja se prema OHR zakonu “mora poštovati…”

Da je Haaški sud radio svoj posao nepristrano onda bi postjugoslavenska ali i europska javnost znale da u BIH nema čiste strane u BIH ratu.

No Haaški sud ne samo da svoj posao nije radio nepristrano, kada je odlučio da Genocid u Grabovici nije bio, i  nije genocid, nego da o njemu neće dalje procesuirati  i istraživati. Naročito ne po vrhu SDA piramide. Stranke za koju je Haagu bilo važno da ostane čista. Potom je taj isti sud odustao od daljnjih istraga i pribavljanja dokaznog materijala za slučajeve obrednih ubojstava žena, djece, staraca, zarobljenih, koje su ubijali vojnici kuće Izetbegović. Pod čiji se krov skrio i narečeni huškač s naslovne slike.

I tako je bilo i s Kaknjom i sa Zenicom i s područjima oko Sarajeva na kojima je Velika faca tijekom rata bio lik sa slike. Stanoviti Mehmedović. Omiljeni kum mudžahedina za kojeg su sarajevski i srpski mediji pisali da su mu u ratu kao omiljenom lideru ti isti mudžahedini donosili odrezane ljudske glave.

E sada ne  pita se prosječan čitatelj u Hrvatskoj, koliko godina robije je dobio politički vrh SDA zbog jedinice koja je zarobljenim vojnicima ali i civilima kasapila mrtva tijela obrednim džihadističkim dekapitacijama? On je uvjeren, jer čita RH medije da je Haag bio pravedan i da je svatko dobio po zasluzi.

No odgovor na to pitanje je – nula!

Rasim Delić je dobio tri ukrasne godinice. Kao vojnik. I umro je prije drugostupanjske. Baš kako je Alija naprasno umro netom prije podizanja optužnice. Suđenje njemu prijetilo je naime mnogim nepredviđenim detaljima. A onaj tko se zadao u financiranje Haaškog suda nije želio slati svjedoke optužbe iz Dubaia i Dohe. Za njih je bio namijenjen novi zadatak. Koji će se dogoditi 9/11/2001. Koji  se baš u taj vakat netom prije Alijine smrti, nekako i dogodio.

Odnos Haaškog suda prema svim zločinima SDA vjerske vojske, naročito prema zločinu u Grabovici, daleko najgorem zločinu rata 90-ih u BIH najbolji je dokaz udruženog zločinačkog karaktera tog odurnog suda protiv dva naroda u BIH. Kako bi se udovoljilo uglednom financijeru trećeg. I nekim zapadnim vladama koji tim presudama crtaju nove geopolitčke mape Balkana. U prvom redu Austrijskoj. No ona je u ovoj priči tek živo zainteresirani proxy.

Odnos Haaškog suda prema zločinu ubijene hrvatske djece u Vitezu, drugi je dokaz te iste teze.

Jasan je to dokaz da su haaški suci bili obični kriminalci, plaćenici moćnih geopolitika udrućeni u kaznenom djelu prikrivanja ratnih zločina Sedme Muslimanske, Handžar divizije, Naserovih parapostrojbi.

Jer svjesno svijetu jedan pokret općeg etničkog čišćenja, udružen sa svjetskim teroristima, prikazati kao oštećenu stranku u postupku, koja se “samo branila” iako je i ubijala djecu i žene i starce, i u najmanju ruku nije nevina, jer je protjerivala i palila i pljačkala i logore otvarala a maleno hrvatsko selo u dubini svog teritorija potpuno iskorijenila od postojanja, od svakog oblika života, pobivši tim ljudima čak i životinje a ne samo njih, nije ništa drugo nego zločin.

disclaimer: Poštovana Sandra Benčić ako ovo čitaš skrećemo pozornost vama kao i svim zegej Možemlijama da su u Grabovici ubijene mace i cuke. A ne samo ti primitivni Hrvati iz BIH. Za koje i ne očekujemo da se zauzimate.

Možda će vam ova rečenica zvučati čudno no činjenica da Hrvatska a ni Srbija, Hrvati u BIH a ni Srbi ne poduzimaju nikakve mjere da se za haaškim sucima ne raspiše međunarodna tjeralica zbog kaznenog djela prikrivanja ratnih zločina i da ih se ne uhićuje zbog korumpiranosti njihovog rada i sudovanja te retroaktivnog pisanja povijesti dokaz je koliko su ove dvije nacije slabe nacije.

Opet tzv. Inzkov zakon koji je nametnuo navodi na sumnju da se u interesu Austrije i ne samo nje, korumpirani rad korumpiranog Haaga želi nametnuti kao dogma koja se ne propituje upravo iz razloga jer ima poslužiti novim gepolitikama i u austrijskoj reaktivaciji ugovora o Aneksiji Bosne i Hercegovine. A koji je ta zemlja s Osmanlijama potpisala na 30 godina. No prevario ju je napad na Srbiju iz kojeg je iziška kao poražena stranka raspadajućeg carstva.

Kad jednom pokretu koji se u ratu samodeklarativno zvao Prostor Džihada, dok danas hinje antifašizam i partizanštinu iako su unutar ABIH imali dvije jedinice s nazi imenima, kad dakle takvima daš aureolu nevinosti taj više ne hoda pokunjen tim Prostorom i ne pjeva Titove pjesmice nego priprema nove SDA prodore u tuđe. Taj traži tuđe u zamjenu za povratak tuđeg. Tome je samo postojanje drugog i drugačijeg uvreda. Takvima je pristanak na Ustav BIH pristanak na kapitulaciju, kako nesmotreno napisaše Reufljagići i kako ih već sutra quotaše teroristi iz Luxemburga. Jarani putoholičara Bakira.

Dakle dvije nacističke postrojbe je othranila SDA i dala im prava branitelja nakon rata i to u doba antihrvatske Platforme u kojoj su sudjelovali vrli hrvatski sinovi Ćane, Zvonko, Max Luburić Vjeko, Jerko i Živko.

Prema tome nula antifašizma ima u cijeloj SDA antifa propagandi. Pod njenom upravom je bio taj bijedni prvo Paragin potom Alijin ustaški HOS potpuno drugačiji od onog u Hrvatskoj. Potpuno označen ustaškim znakovljem i ideologijom dodrinaštva a borba mu bijaše kao u NDH nakon proglašenja rasnih zakona. Samo što Židova već odavno nije bilo. Pa su im Srbi bili jedina i ciljana meta.

I što mislite zašto Paragoglu nikada nije bio predmet Haaga nego isključivo njegov svjedok kao i svjedok pred US senatom? I kako to da s njegove optužbe za Banovinu srtrašno poklapaju s tekstom optužnice danas već osuđenoj Haaškoj šestorci?

Junaci tog i takvog Alijinog naci HOS-a bijahu daleko od prve linije uglavnom raspoređeni na mjestima gdje se moglo uništavati Srbe, krasti njihove radijatore , silovati njihove žene i rušiti njihove crkve.

Taj Aijin HOS čijeg je šefa Blaža Kraljevića 1992. postavio u Glavni štab Prostora Džihada, bio je ispočetka pod obukom samog Rasima Delića koji je čak dolazio u Dretelj gdje je ta muslimanskohrvatska postrojba sa 60% Bošnjaka muslimana ubijala i mučila Srbe i njihove žene.

Bračni par Kuzman je zaklan, Olgu Draško su višestruko silovali dok ju muž Lazar preko UN-a nije uspio izvući. Ostale Srpkinje Hercegovine nisu imale takvog muža niti te sreće.

Imali su i drugu jedinicu nacističkog imena koja zapravo od 1945 nikada nije ni ugašena. Handžar diviziju. Nakon WW2 nisu pobjegli na Bleiburg. Preselili su se na Bliski istok gdje su operirali protiv Židova.

1992 evo ih u Sisku gdje ubijaju Srbe a pod upravom su SDA Sarajevo.  Postoje dokumeti koje RH Vlade nikada nisu objavili. Radi se o dopuštenju Alije Izetbegovića odredu Handžar 1992 u Hrvatskoj za operativne akcije. Dokaz je to UZP-a SDA u Hrvatskoj. U ratu prije BH rata. Zašto taj podatak RH Vlada ne objavi što mislite? Je li sada jasnije otkud Šefika u Vukovaru?

 

Nominalno Handžar u Hrvatskoj nikada nije bio dio HV-a, Njime je doduše upravljao na terenu šef SDA Labin.  Ekrem Mandal. Koji sam oduševljeno za Nacional izjavljuje da je presretan brojem dobrovoljaca koji dolaze s Kosova i istočnih zemalja i nesmetano prelaze granicu.

U bosanskim medijima kasnije će se hvaliti kako je ovo sve ludilo s prijelazom granice i da više ne zna protoiv kog ratuju, jer su jedan mjesec u Srednjoj Bosni u ratu protiv Hrvata drugi mjesec u Hrvatskoj protiv Srba.

Handžar divizija bila je prema pisanju BH Dana pod kakvom takvom kontrolom Sefera Halilovića, on to negira no upravo je on tražio, kako pisaše mediji, da joj se promijeni ime u modernije. Više antifašističko.

Pa se prozvala Zulfikar. Što znači Muhamedov mač.  Je li to njegov ideja? Čija je to bila ideja? Alijina? Je li to znači da je uvaženi general Sefer stava kako je poslanik Muhamed zapravo bio preteča svih partizana? Ili je to Alijin stav? Kako ćemo to saznati?

Taj Zulfikar dakle Handžar uz El Mudžahid autori su genocida u Grabovici. Genocida koji je nepresuđen pa je dozvoljeno da ga ismijavate i negirate. Inzkov zakon posve vam nsimr dopušta da se ismijavate s Grabovicom i tvrdite da obrisati jedno selo s lica zemlje nije genocid. I da su Mladenka Zadro, a i njena mama, a i tata, a i svi u selu, i sve mace i cuke u selu, da su ubijeni u obrambenim akcijama, u kolaterarnoj nesreći.

SDA vojska bila je jedina europska vojska za koju su ratovali arapski vojnici u tadašnjem fašističkom El Mudžahidu, noseći ponekad na sebi križarski znak ljiljana, kada su glumili da su domaća vojska. A za koji vjerojatno nikad nisu niti saznali da je taj znak plemićka kršćanska loza Kotromanićevih, znak pod kojim je i kraljica Katarina pobjegla iz Bosne u smjeru Rima, noseći ga kao svoje dijete najdraže, ono oteto, zapravio drevni francuski križarski simbol koji je plemstvo kršćansko u Bosni preuzelo od Anžuvinaca stupajući u protuugarsku koaliciju s njima.

Mudžaheidni Alijini, križar-mudžahedini bijahu svojevrsne preteče ISIL-a na ovim prostorima. A u svom nasilju i razaranju ništa nisu zaostajali za papinskim križarima iz vremena divljačkog nasilja u borbi za “oslobađanje Svete Zemlje”.

Njih petorica minimalno, sudjelovali su u napadu na WTC tako da se mehmedovićizmi , izetbegovićizmi i džaferovićizmi ali i komšićizmi mogu pohvaliti ratnim uspjehom suboraca – prekooceanskim šehidima avijatićarima. U pravednojh borvi protiv “Velike Sotone”. Kako se otvoreno govorilo na nekim bosanskim  forumskim internet sijelima. O kojima danas više nema nikakvih tragova na internetu. Jer AID radi svoj posao.

Hrvatima je tako danas u BIH nametnut za predsjednika Komšić, čovjek koji se s Arapima borio protiv njih i Srba, njihovih žena i djece, dok su Alijina žena i djeca bili na Hvaru. A nevjesta u agresorskom Zagrebu.

I čija je vojska očistila Kakanj, Travnik, Bugojno, Jablanicu, Konjic, veliki dio Cazinske krajine od Hrvata i Srba i neposlušnih Bošnjaka dok u Kladuši žive Muslimani koji moraju po sili režima glasati za SDA i Komšića iako znaju da je ta vojska poubijala 4000 Muslimana i Bošnjaka Cazinske krajine koji su bili odani Fikretu Abdiću.

Osuđenom za ratne zločine u RH. No nikad prozvanim u Haagu .

Strahovit je, zapravo jeziv je podatak da se Haaški sud nije bavio zločinima Dudakovićevih postrojbi nad Bošnjacima Kladuše. Među kojima je bio ogroman  dio civilnih žrtava i zarobljenih vojnika Fikretovih. Ubijenih po kratkom postupku bez suđenja.

Evo ako je toliko bio bijedan  taj sud u Nizozemskoj, istoj onoj Nizozemskoj koja se isporukom Srba i Hrvata dodatno pravdala za Srebrenicu, ako je dakle toliko bio jadan taj sud pa je “stručno procijenio” da u hrvatsko-bošnjačkom ratu Bošnjak nije mogao činiti zločin nad Hrvatom, budući da Hrvati čovjeci očito nisu, naročito ne mecenama tog suda, no kako je moguće da je isti taj sud zaključio da tog zločina nema u unutarbošnjačkom ratu? Zar su muslimani Cazinske krajine manji muslimani od onih u Sarajevu?

Što će reći da je cijelo vrijeme taj sud bio na saraj-saudijskom zadatku. Presude tog suda i danas jesu najjače oružje SDA kojim obasiplju urede Zelenih Njemačke i Nizozemske. U šarenim kovertama s rodezijskim cukama i perzijskim macama kao vanjskim dezenom.

Zanimljivo je da je SDA isto tako u BH diplomaciju tajno, bez znanja Srba i Hrvata imenovala  krivotvoreno bošnjačko  ime, čovjeka s lažnom putovnicom, i to za vojnog atašea pri UN-u 2000-e godine.

No čovjek je u stvari bio Arapin. Zvao se Abu Meali i bio je ratni šef El Mudžahida.

Evo ga tu, sjedi s desno  Ocu Deklaracije:

TKO JE BIO ABU MEALI: Misteriozna smrt ključnog svjedoka protiv Sakiba Mahmuljina. I ne samo protiv njega…

Dakle SDA koja moralizira Europi i svijetu je pred zoru najvećeg terorističkog napada u povijesti ljudskog roda, kao vojnog atašea pri UN imenovala svjetskog teroristu i člana Al Qaede.

Ambasador je službeno bio Husein Živalj.

 

Obojica su nakon rušenja WTC-a isti dan pobjegli preko Beča za Bosnu. Od tada se Abu Mealiju gubi svaki trag a mediji su kasnije pisali da je Abu Meali lažirao vlastitu smrt u Egiptu. Iako je posve moguće da je i dalje u BIH.

Husein Živalj je bio uz nedavno preminulog rahmetli Hasana Čengića, također lika s US crne liste, jedan od najvećih Alijinih ratnih stratega i intimusa. On je to zapravo cijeli Alijin život.

70-ih je osuđen na robiju u  za islamistički protudržavni projekt rušenja Jugoslavije još u doba Tita. Zbog Islamske deklaracije.

Što će reći da SDA ima dugu , jako dugu tradiciju rušenja europskih ustava i država.

Jugoslavija je prva država koju je Alija probao srušiti. SRBIH drugi. Federacija BIH treći. Daytonska BIH četvrti.

Počeli su s Islamskom deklaracijom i bili su zatvoreni. 90-ih im se vraća šansa da se osvete Titu te sudjeluju u rušenju Jugoslavije uvlačeći u svoj projekt BH Hrvate i Hrvatsku. Iskoristili su Tuđmana i Bobana za dobivanje referendumske većine, za obuku, za smještaj, za organiziranje obrane. Čim je stasao ozbiljan broj obučenih vojnika Alijinog džihada i nakon pretrpljenih užasnih gubitaka od Srba kreću prvi sukobi u Srednjoj Bosni. Niti jedan od tih zločina koji se događaju još krajem 1992 a koji predvodi 7-a muslimanska u kojoj operiraju Patković i Alispahić nije završio na Haaškom sudu.

Ljudi u RH nemaju pojma što je Dusina, kojem vojniku Hrvatu je izvađeno srce , na živo, pred suprugom, i kako se ona događa prije svih Ahmića, Dretelja, Heliodroma i zločina HVO-a u Hercegovini. Da se to dogodilo nekom Hrvatu u Hrvatskoj od strane Srba svi bi znali njegovo ime.

I Hrvati u BIH su u svom antisrpskom sentimentu , pod medijima iz Hrvatske, s početka 90-ih naprosto Aliji vjerovali , na Širokom mu skandirali zadojeni pričom o hrvatskom cvijeću i višestoljetnom “partnerstvu”. Nakon vezivanja barjaka brzo je došlo do otriježnjena.

Alija šansu za mir odbija već 1992. kada je povukao potpis s ugovorenog mirovnog sporazuma – Lisabonskog mira koji je predložio genijalni diplomat Cutilier. Hrvatima je već tada bilo jasno da Alija nema iskrene namjere. No opet su nasjeli. Na referendumu kad je pozvao Hrvate da iziđu jamčio je da ne treba u referendumsko pitanje stavljati nikakve kantone i republike, da će to sve biti samo da se riješimo “agresora” a već tada odbio je Lisabonski mir koji predviđa hrvatske , srpske i bošnjačke kantone te jaku državnu vladu. Hrvati su već tada morali progledati. No nisu.

Lisabonski mir, iliti odbijanje istog kao zalog krvavog bratoubilačkog rata danas se ne smije spomenuti e u bošnjačkim medijima budući da taj odbijeni mir itekako kompromitira politiku SDA i propagandu ove stranke kako je bila jedina patriotska i mirnodopska.

SDA je uništila rahatluk tisućama Bošnjaka, zavili ih u tugu s kojom operiraju i danas kopajući po njihovim ranama. Na kraju su sluđenost prikazali kao pobjedu Čuda Otpora. prihvativši BIH s daleko jačim srpskim teritorijima i ovlastima nego što su nuđeni u Lisabonskom miru. Te suvlasništvo s Hrvatima u Federaciji.

No zašto bi prosječan mladi Bošnjak znao da je vodstvo SDA takvu glupost uradilo? I da je u suštini samo se jako dobro pozicionirali i bogatilo dok su narod izručivali?

Taj odbijeni mir je ujedno dokaz da su Srbi prihvatili državu BiH prije svakog rata i svoju autonomiju u njoj u nekoliko rascjepkanih kantona i bez vlastitog entiteta. Taj hladno odbačeni već potpisani mir demantira sve navode Mehmedovića i Izetbegovića o genocidnom narodu. I pakovanjima. Ako je itko napakovao Bošnjacima, nagovorivši ih na rat bila je to USA. Ista ona koju Mehmedović zaziva.

Uz optužbe generala Halilovića prema Aliji nakon rata kako je on izdao Srebrenicu da bi stekao status žrtve i kako je vojsku usmjeravao na Hrvate dok su padale cijele bošnjačke enklave dodatno pridonosi slici licemjernog mirotvorca i vođe naroda žrtve.  Kakvom mehmedovićizmi udaraju po EU ovih dana pozivajući na procesuiranje europskih čelnika u BIH:

MEHMEDOVIĆ: “Samo sa USA voditi pregovore. Ne pregovarati sa EU. EU nas je na isti način prodala 1992. i isporučila genocidašima i UZP-u. Milanović je očito trbuhozborac EU koja je sa ovim samu sebe izbacila iz pregovora. Briselski državni udar u BiH”, poručio je Mehmedović.

Isti taj Mehmedović ne postavlja pitanje je li US politika pomogla ili izigrala Bošnjake budući da je upravo US diplomat Zimmerman nagovorio Aliju da odbije mir i izabere rat. Nije li upravo US politika sutvorac i jamac Washingtonskog sporazuma kojim Hrvati i Bošnjaci u FBIH uživaju status jednakopravnih naroda. Nije li US politika sutvorac i Republike Srpske?

Odgovori na ova pitanja su jasni. No Mehmedović zna nešto što mi ne znamo- Recimo možda zna obećanje Clinton administracije u doba Daytona da je važno sada taj mir prihvatiti a dalje će Washington kroz Vijeće sigurnosti kroz OHR , kroz Ustavni sud, kroz neustavne Bonske ovlasti sve to dovesti na , za Bošnjake, prihvatljivu mjeru, nadmoći nad Srbima. Dok će Hrvati će s vremenom iscuriti.

Tako je i počelo.

Tužbama , neustavnim vladama, bonskim ovlastima, alijansama, nametnutim Izbornim zakonom, nasilnim smjenama pripremao se teren da BIH postane bošnjačka nacionalna država.

A onda se dogodila resecija na globalnoj razini, Dodik je nakon prvog mandata odbio igrati ulogu američkog Srbina, vođe zapadne američke srpske države, koji će smijeniti SDS,  eutanazirati Srpsku i demokratizirati Srbiju te tako smanjiti ruski utjecaj na Balkanu.

Hrvati, narod Petra Hercega US nacionalnog heroja, dojučerašnji US partner kojeg je USA odmah po Daytonu izručila Sarajevu, nisu iscurili nego su organizirali čak i otpor OHR tenkovima, u međuvremenu je USA prestala biti gospodar međunarodnog prava na globalnoj razini.

Te sada traži proxy države Europe preko koji će nadzirati Balkan. Našla ih je u neofašističkoj Austriji iz koje dolaze gotovo svi okupatori u BIH. Čitaj visoki predstavnici. Šaka nasmijanih krimosa koja je tu toliko plesala po islamističkim notama SDA da su se doma vratili kao derviši.

Haaška zločinačka sudska potpora načinila je od zločinačke SDA stranku koja pod naletom nove moralnosti opečaćene u Haagu kamatari druge narode u BIH lekcijama o pravdi , patriotizmu i moralu.

Umjesto pomirenja nakon nikad dočekanih pravednih presuda na sve tri strane, umjesto suočvanja, pomirbe, zagrljaja i oprosta, nakon pravedne Haaške pravde, Haag je zatajenjem cijelog jednog zločinaćkog pokreta postao uzrok novih ambicija jedine proterorističke partije na tlu Europe.

Tako je posve normalno da od tih opskurnih ratnih kumova mudžahedinima, od tih stvarnih koljača naše djece, od tih kriptoislamista koji o Islamu ne znaju ništa sem što se dive derivatu nasilja, koji prema vrsnim tumačima Islama nema ništa s Islamom, ali ima s načinom ratovanja Alijine vojske viđenim kod uvezenih džihadista, od tih i takvih dakle Šefika, hostesta džihada, od stranke koja je kadrovirala teroriste Al Qaede u BH diplomaciju u New York, u vrijeme Twinsa, mi smo primorani slušati u 2021 lekcije o tome kako smo zli , genocidni i UZP-ovi.

Isto to slušat će roditelji djece koju su im pobili u Vitezu. Srbi roditelji djece koju su im pobili u Podrinju. Svi mi to danas moramo slušati.

Jer je Haaški sud, šerijatski sud, Alijinim melecima, dao nova krila. Uvjerio je tu ratnu hobotnicu da su nevini, moralni i da imaju pravo prozivati.

A među tim šljamom našao se i ratni huškač Mehmedović. Omiljen među Arapima. Zašto? Pa zato jer mu se to može. Jer mu je ista ta Europa, po kojoj pljuje, i koju moralno ucjenjuje, dala drugu šansu. I on umjesto da odgovara po EU sudištima nastupa po BH medijima i upire prstom “čiju glavu mu treba donijeti”. Te spominje Sattlera.

Je li nešto slično radio i u ratu? Neki su mediji pisali da je upravo to činio. Sokolio El Mudžahid na određene adrese.

Proguglajte ako vam je odveć nadrealistično da povjerujete.

Nakon ovog, dodao je isti taj Mehmedovič da ništa više neće biti isto te optužio EU:

EU je preko svog komesara za proširenje, dogovarala državni udar u BiH.

“Tužiteljstvo BiH vodi istragu oko rušenja ustavno-pravnog poretka kroz Zaključke NSRS. To nije dovoljno! Javnost treba prisiliti Tužiteljstvo BiH!da pokrenu istragu protiv dužnosnika Brisela i EU, Oliver Várhelya, Jonatana Sattlera i ostalih uključenih u ovaj sraman čin protiv Bosne i Hercegovine. Ništa manje nisu odgovorni za državni udar od Dodika. Pozivam političke stranke u BiH da prekinu sve kontakte s EU dok EC i Vijeće Europe ne daju svoj stav o ovome. Pozivam političke stranke da Várhelya i Sattlera proglase nepoželjnim osobama i zatraže zatvaranje Kancelarije EU u BiH do okončanja istrage u Briselu ili smjene briselskih diplomata upetljanih u rušenje ustavno-pravnog poretka u BiH. Pozivam prijatelje BiH u EU Parlamentu da pokrenu opoziv onih koji su sudjelovali u ovom nečasnom činu”, napisao je Mehmedović.

Blesavo silni mehmedovićizmi baš kako su bili silni u ratu kad su ispred sebe okrestrirali nad stotina arapskih mladića, sada čine to isto. Pozivaju ulicu da nametne odluke Tužiteljstvu BIH. No to nije državni udar.

To naime ne govori Dodik nego Oni! Vođe Prostora! Pred zakonom zaštićeni. I sve to događa se nakon što je SDA uvjerila US ambasadu da je upravo SDA ta stranka kojoj je do prestanka korupcije u pravosuđu.

Sve ovo Mehmedović govori dok u Sarajevu i danas postoji niz registriranih udruga iz bliskoistočnog svijeta koje State Department drži na crnoj listi smatrajući ih terorističkim ćelijama.

Pozvao je i “sve političke stranke da prekinu sve kontakte sa dužnosnicima EU do konačnog izjašnjavanja Brisela”.

“Pozivam Europski parlament na posebno zasjedanje u vezi državnog udara kojeg je EU sprovodila s Dodikom u BiH. Nakon osporavanja NATO puta Bosne, sada je upitan i EU put naše zemlje, ako su spremni da nas dovedu u model Cipra, i eventualno prihvate u članstvo EU jedan dio BiH. Sada su pale sve maske i potpuno je jasno odakle Dodik i Čović, Zagreb i Beograd crpe svu političku snagu. Ovo nije igra ni Dragana ni Milorada, već EU”, tvrdi Mehmedović, inače poznat po radikalnim probošnjačkim stavovima.

Promotrite dobro ovaj pasus. Nakon sjajno odigranog igrokaza o “ratu koji samo što nije počeo” čiji je cilj bio iskamčiti preko Zelenih sankcije za Dodika kreće nova faza “mi smo razočarani u EU ništa EU, mi zapravo više ne želimo u EU”.

Za one koji duže vremena čitaju statuse Reufjagića , Mehmedovića i sličnih jasno je da je zadnji plan SDA izazivanje krize na Balkanu, uzimanje od Srpske što se uzeti može, potpuno institucionalno brisanje Hrvata koje odavno smatraju manjinom u tri kantona i aktiviranje plana Sandžaka. Gdje vješto već operira mladi vođa bošnjačkog naroda Enes Imamović. Koji je toliko popularan da mu Turci prevode videa i napajaju se njegovim nacionalističkim govorima.

Očito je da su neki kadrovi SDA zreli za remont. Kao i neke partije u Bundestagu. U jeku BIH nastojanja da opstane mir koji joj je dao šansu, u jeku pokušaja hrvatske i srpske elite u BIH da se naša zemlja konačno pridruži na EU kolosijek, SDA straši Europu ratom priželjkujući upravo intervenciju, ciprizaciju i aktiviranje Sanždaka. Mehmedovićizmi se ponašaju kao da je 1992 godina. Kao da je on gospodar života smrti i vjenčanja. Koje se mora sklopiti da da bi palo novo domaće državljanstvo. Za neku noviu diplomatsku karijeru. Nekon novom svjetskom teroristi.Koji će se oženiti kao Al Husein il Abu Mali a u SAD odletjeli kao Avdo iz Mehurića. Vojni ataše SDA partije. Patriotske i partizanske.

Prijeti tako Mehmedovski, za dom Spreman, za džihad spreman , spreman za daljinski na TV-u i kokice kad padne neka nova zapadna kula, nakon već uspješno odrađenog posla na Ozrenu. I onog ponosa od 9/11/2001.

On će doista izgleda s ovog dunjaluka, u dženet otići nasmijan. Veliki SDA rojnik.

P.S. Možda i o njemu Boris Dežulović, Safa, Gariwo, Svetlana Broz i Štefica snime i ispropagiraju film. Kako je spašavao svoje sugrađane od zločina VRS i UZP-a. Tako što ih je ubijao. Baš onako kako su u onaj prvi ubacili odbjeglog ratnog zločinca Armije BIH – Miroslava Hrstića. Ubojicu i silovatelja. Kuma vjenčanog naših antifašista Štefice i Neđe. Vidite kako se špranca ponavlja. Vazda ti neki vjenčani kumovi oko Alijinog džihada. I dali mu potom, njemu ubojici primjesu humanog. Sve po narudžbi kalifata.
Jer što je na kraju istina? Istina je ono što ostane snimljeno, zapisano i presuđeno. Ne i ono što se stvarno dogodilo. Eto Mehmedovićeva istina nije zapisana. Netko se jako potrudio. Pa kako je nema onda ju samo možemo zamišljati. Kao što nije ni Hrstićeva istina ispisana. Žrtve su umrle. Predmet je u ladici. A Boris udara po svakome tko spomene ustašku stranu priče tete Štefice. A budući da je Dežulović ispisao cijelu stvar, na kraju će se pamtiti samo Dežulovićeva istina.
Ne i ona koja se stvarno dogodila.
Uostalom nije li tako bilo i s obitelji Zec? Pamti li hrvatska javnost stvarnu istinu o tom ubojstvu jedne zagrebačke mješovite obitelji od strane šake kriminalaca? Znaju li tko su ubojice ili misle da iza tog stoji sam Tuđman? Pamte li dakle pravu istinu ili onu u koju ih je uvjerilo to ljigavo proustaško Dežulovićevo pero? Prvo pero kalifata. “U” Kalifata. HOS kalifata. Handžar Kalifata u re-nastajanju.
guest
133 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Uldin
Uldin
7 mjeseci prije

Uuuh što je dobar tekst!

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Samo radi ovog teksta bi trebalo napraviti uniju tri Republike!

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Bez vas mošnji pa šta god.

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Nece moci bez nas Bosnji! Uzalud vam price

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Hoće hoće… Još kako.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Vidiš da može bez vas

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Mi se odcjepili, ajd da vidim šta ces

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Hebo te mošnjački klip iz belgije…

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Ama kažem ja:
Ne treba živeti u zemlji koja je pod Turcima; čak ni u takvoj koja je bila pod njima, pa ma samo jedan dan.
Major Nemet

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Totalni exodus turaka

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

On guli ribu u Norway.

Uldinu
Uldinu
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Ovaj je dotepo u Belgiju da je nauči sta je demokracija. Ako nije po šerijeta onda ste đaba gradili državu. Sad će vam mošnjo objasniti was ist das.

Kukuruz Proknoknupac
Kukuruz Proknoknupac
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Mislis Uniju Republike BiH, Republike Hrvatske i Republike Srbije. Pa za kaj smo se onda selili?

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Nikad s bih.

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Republika BiH ne postoji. Alija je potpisao u Daytonu samo BiH i Republiku Srpsku.

Za EU
Za EU
7 mjeseci prije

Ovaj lud totalno! Da ukine Kancalariju EU u BiH, a potrošili kredita EU samo tako.
Pola milijuna EU državljana (Hrvata) živi u BiH. Ako muslimani u BiH neće u EU već u Tursku i ako Srbi hoće s Rusima, a ne u EU, to je njihov problem. Pola milijuna Hrvata u BiH mora tražiti zaštitu od institucija Europske unije.

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Kancelariju

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Nije pola Miliona nego 250 Tisuca! Podatci Crkve!!!

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Crkva zna koliko u BiH ima EU državljana?

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Kazu da znaju! Jer je za pretpostaviti da su svi Hrvati u BiH Katolici, pa tako su izracunali

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Crkva kaže da u BiH živi 350.000 katolika. Dakle, netočna vam je informacija. Drugo, svi koji se izjašnjavaju u BiH kao Hrvati ne izjašnjavaju se kao i katolici. Ima ih i ateista i agnostika.Treće, ovdje govorimo o zaštiti EU državljana. Evo ja prvi ne idem u Crkvu. A odem upaliti svijeću svojim pokojnim kad god mi to srce poželi. A Hrvat sam i to svoje porijeklo mogu dokazati u bilo koje doba dana i noći. Da sam Bošnjak ili Srbin, nikad ne bih tražio hrvatsko državljanstvo. Ne bih bio tako nizak da tražim nešto što mi ne pripada. I da, iako ne idem u Crkvu, na svoju Crkvu katoličku ne dam. Nikad neću i nikad i nisam. To je moje, duboko u srcu, u krvi, u genu.
Mi, koji smo državljani EU u BiH trebamo tražiti zaštitu EU ovdje. Ja s Turcima i Rusima neću. Neću ni u kakav Otvoreni Balkan.

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Nebi ni ja sa Turcima!

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Turci i Rusi su sa skupa. Mi smo Hrvati, državljani EU. Nemamo tu šta tražiti.

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Turci i Rusi su sad skupa.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Muslimancino providan si

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Nije to razlog da napustite svoju zemlju i odete!
To je bio Plan i za nas Bosnjake, al se nismo dali otjerati! Evo ja sam povratnik iz Austrije naprimjer, imam i njihov Pasos ali i Bosanski

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Ko je rekao da ću da je napustim. Hoću zaštitu EU da ostanem ovdje. Hoću da živim kao Europljanin u Sarajevu.

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Bosna je moja zemlja. Ali ako ovdje neki Bošnjaci i Srbi žele tursko-rusko savezništvo, a ne EU, uvijek ću se pozvat na moju drugu domovinu i EU. Jer valjda se i ja i hrvatski narod ovdje nešto pitamo. Ima nas najmanje, ali smo najstariji narod ovdje. Ovo je naša djedovina. Kakva je to ideja otjerati Hrvate iz Bosne, iz pradjedovine?

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Jel te tjera neko iz Sarajeva? Ako je tebi lose u Sarajevu, sta tek da kazu oni povratnici u Visegrad ili Srebrenicu naprimjer!
Nevjerujem da te u Sarajevu iko dira!

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Nema u sarajevu nikog osim bahlija, konjino.

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Ama kažem ja:
Ne treba živeti u zemlji koja je pod Turcima; čak ni u takvoj koja je bila pod njima, pa ma samo jedan dan.
Major Nemet

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Bravo, nikad više sa muslimancinama

Kukuruz Proknoknupac
Kukuruz Proknoknupac
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Ti si moj komsija, imas moju zastiti. Samo reci sta ti treba.

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Državni posao

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Hebo ja tebe i tvoju zaštitu.

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Niko neće otići konjino.

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Konj te je napravio

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Konj ti mamu hebe, ždrijebe…

Kukuruz Proknoknupac
Kukuruz Proknoknupac
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Bravo Phoenix, neka si mu rekao, da je konjina. Citam tvoje komentare, nikoga nisi uvrijedio, a on tebi tako

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Evo i tebi – i ti si konjina i mrš s ovog portala!

Kukuruz Proknoknupac
Kukuruz Proknoknupac
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Ne idem ja nigdje dok ne postavimo za glavnog urednika na Poskok, nekog Hrvata pa našoj mjeri.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Sipu hodzi u dzamiji

srle
srle
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

<3

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

🖕

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Konj ti dere seku na materinom grobu

Human Meteor
Human Meteor
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

rvati hebala vas EU impotentna, ako se zarati ima da nestane te..

Anonimacj
Anonimacj
Šta ti kažeš na ovo?  Human Meteor
7 mjeseci prije

Nedo ti Bog da vam grune 4 miliona Hrvata I 8 miliona Srba pojest će mo vas za marendu neće te moć snimit ni reklamu šta će vam se desi a kamoli film

Last edited 7 mjeseci prije by Anonimacj
Human Meteor
Human Meteor
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

lol, zato ćeš biti zaklan..

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Human Meteor
7 mjeseci prije

🖕

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

turčine napiši se kurrrrrrrrrrčine

Kukuruz Proknoknupac
Kukuruz Proknoknupac
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Ja sam Bosanac, i sutra bih potpisao da BiH postane savezna pokrajina u sastavu Njemačke. A vjerujem i dobar dio gradjana BiH, svih vjeroispovijesti.

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Imaš li želju za letom u svemir !?
Evo ispunjavam ti je… dobro slušaj tekst pjesme…
https://www.youtube.com/watch?v=rz8dtY1qUDY

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Ha ha zar nisi konjina…. Razmaštao se.

Kukuruz Proknoknupac
Kukuruz Proknoknupac
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Natovariti cu ti na kosti Phoenixa. Ali evo mogu i ja. Konjina si ti, i to pravi Zekan.

Anonimacj
Anonimacj
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Ti si khjurcina

Republika Bosna
Republika Bosna
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Ti govoriš o poniznosti i karakteru a uzeo pasoš hrvatske. Ti nemaš pravo pričati o Bosni. Ja sam katolik i nikada neću uzeti pasoš hrvatske. Ne sviđa mi se ni ovaj, ali samo prihvatam onaj sa ljiljanima. To je moj grb… kraljice Katarine naše i ko god nosi taj grb je moj prijatelj… ja se ne prodajem za šahovnicu, orla i polumjesec. Bosna Bosancima!

Andrijica Simic
Andrijica Simic
Šta ti kažeš na ovo?  Republika Bosna
7 mjeseci prije

Hercegovina Hercegovcima

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Andrijica Simic
7 mjeseci prije

🤣

Anonimacj
Anonimacj
Šta ti kažeš na ovo?  Republika Bosna
7 mjeseci prije

Ti si khjurcina

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Republika Bosna
7 mjeseci prije

Ljiljan je simbol katoličkih država u Srednjem vijeku. Tu nisu pogriješio.

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Tu nisi pogriješio.

Puskas
Puskas
Šta ti kažeš na ovo?  Republika Bosna
7 mjeseci prije

Muhamede smanji dozivljaj. Ne mozes se izivljavati na djevojcicama od 9 godina. To je bolest

Andrijica Simic
Andrijica Simic
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

nisu. ima i edin dzeko

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

“podatci crkve”???? Vuahahaha haha…. Koje? Tserićeve?

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Kardinala Puljica!

Anonimacj
Anonimacj
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Zigu te on u rektum

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Laže phoenix pseto, što god zine. Nitko jače ko turčin ne laže.

Kukuruz Proknoknupac
Kukuruz Proknoknupac
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
7 mjeseci prije

Nema ni toliko, oko 238 000.

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Lojni, puno ti je to smanji još. Ćuhneš kroz ekran.

Kukuruz Proknoknupac
Kukuruz Proknoknupac
Šta ti kažeš na ovo?  DžafaPatrijot
7 mjeseci prije

Eto ako ti je uhu i oku milije, ima vas 10.000.000

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Neuroza a, primaklo se – eno Baja počeo pripreme za proslavu 09.januara ? Jbg, niste ga trebali izazivati…možda vas Valentina izvadi …

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Kalkulirajte ali da znaš ako krene rat da nas ima ,svi ćemo doći da sataremo glavu islamskoj Zmiji

Srbče
Srbče
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Ko je potrošio te kredite.Mi nismo ni pare vidjeli od toga.Prema tome govori samo u svoje ime.

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Srbče
7 mjeseci prije

Ja nisam sigurno. EU se zadužila kod MMF-a, prema tome mora u EU.

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Pardon, BiH se zadužila kod MMF-a, prema tome mora u EU.

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Mora kurko. Daće sarajevo, tuzlu na ime duga. Ko što kinezi uzeše crnogorcima luku bar.

HRHB
HRHB
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Muslimancino providan si

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Muslimancino providan si

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
7 mjeseci prije

Mi se čudimo 27 godina ovima i ovakvima, a oni se tek počeli čuditi !
Ma hajte molim vas- spavači !

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  DžafaPatrijot
7 mjeseci prije

Ma glupani i konjine.

Izmetbegović
Izmetbegović
7 mjeseci prije

TOOO GLUPI ISILOVCI, SAMO NASTAVITE ZABIJATI AUTOGOLOVE😆😆😆

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
7 mjeseci prije

Glupi isilovci.

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

prefrgano glupi ipak je prava istina

Za EU
Za EU
7 mjeseci prije

Kako vama nije jasno da je ovo sve muslimansko-srpska igra, tj. tursko-rusko igra? Hoće napraviti Otvoreni Balkan, a to znači ekonomsko-politički savez država sa Srbijom na čelu. Turci i Rusi su u dobrim odnosima. Turska nikad neće u EU, prave autoput Sarajevo-Beograd koji će se kasnije spojiti s Istanbulom. Ovdje su samo Hrvati u BiH problem. Mi smo EU državljani i dio smo Zapada. A BiH je i naša djedovina.
Hrvat iz Bosne

Human Meteor
Human Meteor
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

rvati su austrijski konjušari i ništa više.. ne pitate se ništa nigdje.. shvatite to, čak je i Njemačka sita vašeg kukavičluka i gluposti..

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Human Meteor
7 mjeseci prije

Pogledajte samo sportske rezultate Lijepe naše! Jedna mala zemlja, a druga na Svjetskom prvenstvu u fudbalu.

HRHB
HRHB
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Providan si muslimancino mi kažemo nogomet

Baš
Baš
Šta ti kažeš na ovo?  HRHB
7 mjeseci prije

Znao sam da će to netko napisati. Moraš razumjeti da cijeli život živim u sredini u kojoj se nogomet zove fudbalom. A football je međunarodni izraz.

HRHB
HRHB
Šta ti kažeš na ovo?  Baš
7 mjeseci prije

U sredini dzamahirije

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  HRHB
7 mjeseci prije

Pa šta ću.

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Udri se mokrom kiflom eto što ćeš

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  HRHB
7 mjeseci prije

Ovaj Poskok baš veze nema. Možeš pisati nick koji hoćeš i mijenjati kako hoćeš. Football je na engleskom, Fußball na njemačkom. To je međunarodni izraz.

HRHB
HRHB
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Hrvatski je nogomet muslimancino

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  HRHB
7 mjeseci prije

Nauči i poneki drugi jezik sem hrvatskog. Karakteristično za nacionaliste je da ne govore strane jezike.

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Hrvati igraju nogomet a ti fudbal čobanine

nitkoV
nitkoV
Šta ti kažeš na ovo?  Human Meteor
7 mjeseci prije

Jeba ti konjušar mater

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  nitkoV
7 mjeseci prije

Brez neuroze. Ovaj recidiv otomanskog smeća ima komplex otomanije u veni. Konkretnije, radi se o obliku komplexa niže vrijednosti. Njegov idejni i vjerski vođa cerkan mu je udario muhur na tu njegovu tragediju onom izjavom:” ličimo na otomane, ko jaje jajetu”. Što je ostalo liku, nego da se tješi bezvezarijama tipa “konjušar” i sl. Čija je nena fasovala kukuruzu i kukuruz !? Kao to nepoznato, jelte !? 😏😂

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Human Meteor
7 mjeseci prije

idi puši Turcima ti i takvi ste njihovi jadni kurcoljupci

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

E i ti ga vala lupaš. Ja mislim da si ti mošnjo. Foliraš nas ovdje.

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Ja sam Hrvat iz Bosne. Ne znam da li lupam za ovo tursko-rusko-bošnjačko-srpsko savezništvo ili ne. Ali Rusi nisu u EU, nisu ni Turci. Hrvati iz BiH su u EU, Hrvatska je u EU. Pitanje je koliko je Rusima interesantan Balkan. Turcima jeste. Ovdje su Hrvati veća smetnja od Srba. A ovo je naša domovina, i prije Turaka davno u povijesti bila.

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Izvini. Dobar si.

Kukuruz Proknoknupac
Kukuruz Proknoknupac
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Ma kakav je on Hrvat ako nije južno od Ivan sedla i Bradine, doma naseg poglavnika. Nikakav.

Za EU
Za EU
Šta ti kažeš na ovo?  Kukuruz Proknoknupac
7 mjeseci prije

Kakav sam takav sam.

HRHB
HRHB
Šta ti kažeš na ovo?  Za EU
7 mjeseci prije

Mrs muslimancino

SIN ANADOLIJE
SIN ANADOLIJE
7 mjeseci prije

MUJE SU OGRAJISALE. ISILOVCI SU PUSTENI NIZ VODU.SAMO SU POSLUZILI ZA RUSENJE KOMUNIZMA I RASPAD JUGOSLAVIJE, SADNIKOM VISE NE TREBAJU.

Srbče
Srbče
7 mjeseci prije

Znači SDA je objavila rat nebošnjacima.Njihova politika je oduvijek bila unitarizacija i poslije toka šikaniranje Hrvata ,i Srba te njihovo ekonomsko ograničavanje tako bi smanjili broj na minimum.Sarajevo je svjetli primjer njihove multinacionalnosti.Srba i Hrvata taman toliko da svijet misli kako su multinacionalni,i ti Hrvati i Srbi ne treba da ističu to sto jesu i treba da slijede njihovo pljuvanje po drugima.ako neće zna im se.Jedino ne znam kako su poslije takvog genocida mislili da izglade odnose sa susjednim državama istih nacija koje su mnogoljudnije od njihove.PLITAK MOZAK NEMA ŠTA.pre će sami sebe izgenocidisati na taj način nego druge.Jer ekonomski sve zavisi od susjeda.Okruženi su njima sa svih strana.Vjerovatno zato što ne mogu napraviti ZELENU TRANSFERZALU PREKO SANDZAKA to je propala stvar.SAD TA TRANSFERZALA IDE PREKO Crne Gore .Tj pokušavaju ali i to će im se izjaloviti.

Last edited 7 mjeseci prije by Srbče
Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Srbče
7 mjeseci prije

Ama kažem ja:
Ne treba živeti u zemlji koja je pod Turcima; čak ni u takvoj koja je bila pod njima, pa ma samo jedan dan.
Major Nemet

Carlos
Carlos
7 mjeseci prije

Preširoko, u vatri, ali ne neistinito.

vitina
vitina
7 mjeseci prije

Što očekivati od ovog lika, kada mu Srebreničani ovo kažu o prvom predsjedniku i ocu nacije;
https://www.youtube.com/watch?v=iUuQ8g4R5kM

Zeleni
Zeleni
7 mjeseci prije

Mehmedovic vas je opasno bocnuo,cim ovoliki tekst mu posvecujete.

Bla,bla,sa dodacima khmek,khmek.

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Zeleni
7 mjeseci prije

Ama kažem ja:
Ne treba živeti u zemlji koja je pod Turcima; čak ni u takvoj koja je bila pod njima, pa ma samo jedan dan.
Major Nemet

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Zeleni
7 mjeseci prije

Skroz neurozan lik, pjeni i lupa bezvezarije – biva, što očekivati od vas patrijota i lažne građanštine, osim ovoga. Tradicijonalno ista stvar od daytona do danas- uzmi što ti pasa od daytona, gazi dayton što pasa onom drugom i trećem. Do sada su vas tu stajali konačni autoriteti iz mz, Baja sada to stavio u aut, kao nelegitimno. Navikli ste na mazijanja raznih oblika, došo kraj agovanju nad tuđim pravima. Pjenite, svaki dan u svakom pogledu. Ne vidim neku posebitu neurozu iz Mostara i BL. Valjda ćekamo te izbore, da vas opet usrećimo.😂

Andrijica Simic
Andrijica Simic
Šta ti kažeš na ovo?  Zeleni
7 mjeseci prije

heljp usa, heljp uk, dzenosajd heljp kme kme kme

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Zeleni
7 mjeseci prije

👌🖕

Uldin
Uldin
7 mjeseci prije

Mehmedović je idiot i o tome nema nikakve dileme.

Komsica za predsjednika.
Komsica za predsjednika.
7 mjeseci prije

Nikad vise uzepea ni takozvane hb.
Drzimo vas pod kontrolom,ne mozete glavu dignuti.
Garanti: namjenska industrija BiH i mudzahidi zeljni dzihada.

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Komsica za predsjednika.
7 mjeseci prije

Ture, vidim da pišeš iz inozemstva i nemaš realan pregled stanja u BiH. Stanje ti je takvo da ni bog otac ni ušljivi mudžahedini neće spasiti BiH od raspada i podjele, ako tijekom 2022. godine ne prihvatite zahtjeve hrvatske i srpske strane u BiH.

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
7 mjeseci prije

Bih se već raspala. I to samo zbog mošnji.

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Komsica za predsjednika.
7 mjeseci prije

Ne možeš ti svoj quurac držati pod kontrolom. M as lo malo pa pišneš u gaće, šonjo.

Andrijica Simic
Andrijica Simic
Šta ti kažeš na ovo?  Komsica za predsjednika.
7 mjeseci prije

sta cekas raznesi se vec jednom

Human Meteor
Human Meteor
7 mjeseci prije

zaklati Hrvata je sevap

Kukuruz Proknoknupac
Kukuruz Proknoknupac
Šta ti kažeš na ovo?  Human Meteor
7 mjeseci prije

De ne seri. Pretjerujes. Treba te prijaviti SIPI.

Uldin
Uldin
Šta ti kažeš na ovo?  Human Meteor
7 mjeseci prije

U hebo te… Admiiin ovo je govor mržnje.

Kukuruz Proknoknupac
Kukuruz Proknoknupac
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Ja se volim zajebavati, nesto napišem i ozbiljno, ali ovaj Human Meteor je pretjerao.

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Točno. Po Inzkovu zakonu, ovakva smeća od likova idu hitnim postupkom u ćorku.

Neron
Neron
Šta ti kažeš na ovo?  Uldin
7 mjeseci prije

Ja napišem jednu običnu riječ neku vrstu “umanjenice” koja se odnosi na neki narod i mene Admin blokira jer je riječ o Bošnjacima ,pa čiji je ovo portal 🤦

Human Meteor
Human Meteor
7 mjeseci prije

rvati su nebitni!

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Human Meteor
7 mjeseci prije

Odličan nick imaš- leteći.

Neron
Neron
7 mjeseci prije

Ovaj tekst treba okačiti na svim javnim mjestima u BiH da se vidi šta je u stvari bio taj haški tribunal za ratne zločine pogotovo njegova politička pozadina i pristranost kao i financiranje od strane muslimanskih zemalja

Zeleni
Zeleni
Šta ti kažeš na ovo?  Neron
7 mjeseci prije

Khmek

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Zeleni
7 mjeseci prije

Ti zelembaću služiš samo za napucavanje od straga

Anonimac
Anonimac
7 mjeseci prije

Bravo za ovaj tekst, izrečena je gola istina.

Anonimac
Anonimac
7 mjeseci prije

Pitanje.? Zbog čega RH,ako nitko drugi,nije do sada podigla optužnicu protiv ovog lika i uhapsila ga na nekom od graničnih prelaza???Pitam samo iz razloga što su žrtve državljani RH a i EU??