Published On: Pet, srp 1st, 2016

Mate Rimac “poludio” na pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova: “Steram vas politički korektno u rodno mjesto”

Poduzetnik Mate Rimac jučer je na svom Facebook profilu podijelio konverzaciju s, vjerojatno, osobom koja je u njegovoj tvrtki zadužena za marketing. Iz kratke razmijene na Whatsappu vidljivo je da su Rimac automobili prijavu za spolnu diskriminaciju dobili od pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić zbog prilično nevjerojatnog razloga – jer Rimac u svojim Facebook oglasima za posao nije koristio nastavak/ica, piše Slobodna Dalmacija.

“Mate to je posebno bitno za tebe da kad sheras nešto na fejsu uvijek napišeš tipa čistač/ica (M/Ž)”,- napisala je Rimcu kolegica što je vlasnik Rimac automobila prokomentirao bijesnim statusom na Facebooku:

“Ha! Ma steram vas politički korektno u rodno mjesto! Za svaku pi***riju se danas netko uvrijedi. Nemate pametnijeg posla?”, napisao je Rimac koji je u više navrata govorio da će tvrtku preseliti u državu koja bolje brine o poduzetnicima.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>