Published On: Pon, lip 14th, 2021

MATT POLJARIĆ OSLUŠKUJE: Za sada bez reakcije na Komšićeve prijetnje rušenju britanske krune


UK ambasador u njihovoj zemlji BIH, za koju u šali tvrde da je i naša, za sada nije reagirao na tezu uvažene ekselencije Nihada Hebibovića, sive eminencije Željka Komšića da prevaziđene ustavne forme i primitivni ustavni instituti moraju biti ukinuti kao uvjet NATO-a.  Što nije ništa drugo nego prijetnja britanskoj, belgijskoj i španjolskoj kruni. Kao i drugim kraljevinama Europe.

Ovo nije prvi put da Hebibovski prijeti nekim EU članicama. Taj Belzebub iz Komšićevog ureda svojedobno je, uz nazivanje Kolinde Grabar Kitarović kravom aludira, možda čak i pozivao na rušenje hrvatskog “peškir turizma” slanjem vehabija na Jadran.

 

Tužiteljstvo BIH još uvijek nema odgovor: Zašto su ljudi oko Komšića iznad zakona? Prijete, prijavljuju se bez diploma na poslove, pljačkaju državu…

Nije u tome bio jedini. Malo smo se raspitali o tome što su uradile RH službe nakon toga i je li trojcu Reufljagić-Hebibović na ulazu u Hrvatsku uručena kaznena prijava te jesu li privedeni u RH zbog kaznenog djela poticanja terorizma u ovoj EU članici. Bolje da vam ne pišemo što je rezultat našeg istraživanja. Jer kada bismo vam to napisali shvatili biste da RH nema obavještajnu sigurnosnu službu i da tamo sjede idioti. Hrpa MPThompsonovaca, nosači mišića iz teretane koji se smatraju važnima i čiji je glavni zadatak da ako pređete granicu s 20 dkg sira i 30dkg domaće slanine, izvilite MPT državici platiti 30.000 kuna kazne.

Vratimo se na temu. UK je kako što znamo ustavna monarhija, takorekuć kraljevina, unutar sebe čak nije unitaizirana nego je federalizirana i kao takva nedovoljno je moderna za Hebibovića, koji je siva eminencija Željka Komšića koja mu sastavlja govore.

Komšić je pak , citirajući nekadašanjem marksistu, danas mladog vehabiju Hebibovskog kazao da Hrvatska podržava konstitutivnost u BIH i da time ulazi u sukob s NATO-om jer NATO će pucati na konstitutivnost u BIH.

Što je čudno. Malkice. Budući da najjače članice NATO-a poput SAD-a i EU jesu jamci Daytonskog ustava u kojem se jamči konstitutivnost kao temeljni, ključni, osnivački ustavni institut BH države i njena tri međusobno nepodnošljiva, višestruko zaraćena o međusobno omrznuta društva. Doduše dva od njih tri su nešto više počeli surađivati pošto se treći osilio. Pa se ipak može govoriti o tome da Bošnjaci pozitivno utječu na inetraciju BIH jer su uspjeli gotovo nemoguće: Ujediniti Srbe i Hrvate. Čak i u Jajcu gdje su ljuti boj bili a danas tamo skupa časte svog zajedničkog kralja rahmetli Stjepana Tomaševića.

Elem. Komšić, taj opskurni idiot, nametnuti jazavac bošnjačkog nacionalizma, nametnut neoosmanskim nametima na funkciju drugog Erdoganovog člana Predsjedništva u BIH treći put je u toj fotelji upravo zloporabeći konstitutivno pravo Hrvata. Nikada na tu funkciju nije došao zlorabeći konstitutivna prava Bošnjaka. Što će reći da mu bošnjačka konstitutivnost ne smeta.

N0 bilo kako bilo došao je na krilima konstitutivnosti do svojih prvih milijun maraka. Nepošteno zarađenih. Je li ikada pošteno zaradio neki novac u selu Komšići pokraj Kiseljaka nemaju informacija. “Otkad se udao on se skroz promijenio i više ne dolazi tu niti na Svetog Antu niti na Svetog Ivu” govore mještani koji su nekako preživjeli napad HV-a i HVO-a na Srednju Bosnu, a koji su ostali samo živi zahvaljujući antifašizmu Handžar Divizije i El Mudžahida koji ih je odbranio od sigurne smrti.

Hoće li članice NATO-a ozbiljno shvatiti ovog muslimanskog alkoholičara?

Ako da, onda bi njegov stav morale uzeti kao opći stav EU, te donijeti rezoluciju da države EU ili njene pristupne kolonije,poput BIH, mogu biti u NATO-u samo ako usklade ustave sa željama Nihada Hebibovića. Savjetnika Željka Komšića.

U konstitutivnom, otetom hrvatskom uredu.

Napomena: Ovaj tekst je kako vidite jako bizaran. Do granice da se pitate o čemu on uopće govori. A zašto ne bi bio kad o Komšiću?

Sve oko njega je naime bizarno. On je čak i ovu zemlju , ne samo dokrajčio nego je u njenoj smrti načinio potpuno bizarnom tvorevinom.

 

Savjetnik Uhljebibović

 

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x