MATE PAVKOVIĆ iz Mostara, nova je miss dijaspore

539937_435344873143727_257778470900369_91820481_432789992_n

U opuštenoj atmosferi Elephant bara u Posušju sinoć je održan izbor Miss dijaspore za Miss Hrvatske. Za ovaj kretenski  natječaj prijavilo se 16 djevojaka, uglavnom iz Hercegovine, koje su se borile za lentu najljepše djevojke iz dijaspore. Pa su tako potvrdile da su one Hrvatskoj dijaspora iako bi se prije moglo reći da je Hrvatska njihova dijaspora.

Žiri sastavljen od samoproglašenih stručnjaka iz svijeta mode i estrade za najljepšu djevojku iz dijaspore proglasio je Matu Pavkovića, druga je Nikolina Čolak 2o-godišnja studentica iz Širokog Brijega koja će predstavljati djevojke koje dolaze iz raznih krajeva BiH, ali i hrvatske državljanke u čitavom svijetu budući da je Mate zauzeta brojnim obvezama. Recimo otpišavanju duga Lijanoviću i sudjelovanju u političkoj diskriminaciji vlastitog naroda. Prva pratilja je Tea Bošković iz Mostara, dok je lentu druge pratilje ponijela Ivana Galić iz Posušja.

 

 

Širokobriježanka Nikolina Čolak nova je Miss Dijaspore 2012


„Kao i sve cure, nadala sam se nekoj od lenti, ali nisam očekivala pobjedu. Jako sam iznenađena, hi hi hi, ali u isto vrijeme i presretna. Sada me čekaju pripreme za Miss Hrvatske koji se održava u lipnju i jedva čekam“, rekla je vidno iznenađena i radosna  Miss od Dijaspora zahvalivši se svim svojim navijačima koji su za vrijeme izbora bili najglasniji na sinoćnjem izboru.

U zabavnom dijelu programa nastupila je Neda Parmać, bivša članica Femminema i Igor Cukrov te juniori Hrvatskog plesnog kluba Široki. Izbor za Miss vodila je Kristina Anić, bivša Miss Hercegovine.

Na dosadašnjim izborima za Miss Hrvatske nastupio je velik broj Hrvatica koje žive izvan Republike Hrvatske. Mnoge od njih imale su značajnog uspjeha, a Anica Martinović, Duvanjka koja je živjela u Njemačkoj, 1995. godine bila je Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta.

Jabuka.tv vam donosi veliku fotogaleriju s ovogodišnjeg izbora za Miss Dijaspore 2012: