Published On: Tue, Aug 8th, 2017
#3rd | By Desk

Mate Bulić s prijateljima u Donjoj Blatnici pripremio ”feštu godine u Hercegovini”

Blatničke note dobrote” u čitlučki kraj privukle su veliki broj zvijezda, ali i posjetitelja. Humanitarni koncert održan je u ponedjeljak na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici.

Publiku u Blatnici su do dugo u noć zabavljali Marko Perković Thompson, Dražen Zečić, Željko Bebek, Alen Nižetić, Dalmatino, Matija Vujica, Jozo Vučić, Zoran Begić, te naravno najodgovorniji za koncert Mate Bulić.

Kao i svih prethodnih godina, dio uprihođenog novca namijenjen je za humanitarne projekte. Do sada smo kroz ove koncerte pomagali brojne udruge i organizacije s područja Hercegovine koje pomažu djeci i osobama s posebnim potrebama,svjesni trenutka u kojem živimo, gdje je puno potrebitih oko nas. Također pomagali smo i izgradnjubrojnih sakralnih objekata. U ovom projektu imamo podršku brojnih gospodarstvenika iz BiH i Hrvatske te im ovim putem još jednom zahvaljujemo na njihovoj potpori u radu“, Goran Barbarić, član organizacije.

Dio ovogodišnjeg prihoda od koncerta je namijenjen za Humanitarnu udrugu fra Didak Buntić iz Čerina koja pomaže bolesnicima sa područja Hercegovine, nabavlja pomagala za njih i tako im pomaže u teškim trenucima kroz koje prolaze.

(www.jabuka.tv | FOTO: Oliver Pinjuh)