Published On: Wed, Mar 13th, 2019

Martina Mlinarević Sopta prima prijetnje smrću: “Krepaj dro*o”

Martina Mlinarević, bosansko-hercegovačka spisateljica i bivša kolumnistica Poskoka , potom Indexa, objavila je na svojem Facebooku prijetnje koje joj pristižu.

Mlinarević je bila godinama istaknuta kolumnistica koja je bez zadrške pisala o raznim društvenim tabuima i oštro kritizirala političke elite, objavila je nekoliko knjiga, a onda je oboljela od raka koji je postao njena nova književna tema, piše Index.

Svoju bitku s ovom opasnom bolešću opisala je u potresnoj knjizi Huzur koja je oduševila čitatelje i čitateljice u cijeloj regiji.

Prijetnje na Facebooku

O društvenim i političkim temama i dalje se oglašava na svojem Facebooku, a danas je objavila prijetnje koje joj pristižu.

Prijetnje koje je objavila su se počele nizati nakon što je portal Klix.ba objavio kako će Mlinarević uskoro biti imenovana za ambasadoricu BiH u Republici Češkoj.

Saznaju i kako je prijedlog za njezino imenovanje uputio član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

“Kako pravo govoriš protiv hrvatskog naroda mogla bi ostat i bez druge sise, idi blati u ceskoj hrvatski narod”, jedan je od prijetećih komentara.

“Ovo bi moglo izugledati malo grubo, pošto vidim da je vecina komentara ljepseg spola, ali moram…
Zna li ova alapača što sebe književnicom naziva da Česi vole žene sa vecim poprsjem? Di je se ona onda jadana zaputila sa jednom? 
I unaprijed se ispricavam zenama sa karcinomom dojke da me ne shvate pogresno. Ali ova u Češkoj nema nikakve šanse..”, drugi je komentar.

“Krepaj droljoooo dao Bog da i da ti dica krepaju od raka govno Balisko idi Komsicu popisu kurčinu”, još je jedan od komentara.

“Najveci problem je u nama. Jer ako se ta politicka kurva preko tjedna moze prodavati po Sarajevu, a vikendom bez straha šeta po svom selu – e onda je do sela”, još jedan je od prijetećih komenatra koji poziva na fizički linč.

“Droljo jedna prodana, ljubavnice jedna. Mrs napusti zemlju. Preotela muza zeni. Gadis nam se. Bludnice.”

Martina Mlinarević Sopta ove je prijetnje objavila na svojem Facebooku uz riječi “Samo jako <3”.

Samo jako.<3

Posted by Martina Mlinarević Sopta on Wednesday, March 13, 2019