Published On: Sri, ruj 8th, 2021

Marokanci opustošili džamiju u Travniku

Službenici kriminalističke policije Policijske postaje Travnik uspješno su rasvijetlili tri kaznena djela teške krađe koja su počinjena 3. i 4.9.2021. na području Policijske postaje Travnik.

Rasvijetljena je ‘teška krađa’ u prostorijama džamije na Kalibunaru pri čemu je ukraden snimač video nadzora, kao i neutvrđen iznos novca iz kutije za dobrovoljne priloge.

Rasvijetljena je i ‘teška krađa’ u prostorijama sportskog društva koje se nalazi u naselju Kalibunar, općina Travnik, odakle su ukradena dva laptopa, crna torba, te neutvrđena količina raznih bezalkoholnih pića.

Policija je rasvijetlila i ‘tešku krađu’ u obiteljsku kuću vlasništva J.J., koja se također nalazi u naselju Kalibunar, općina Travnik, pri kojoj je izvršena premetačina stvari te pričinjena materijalna šteta.

Operativnim radom na terenu službenici policije su došli do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje predmetnih kaznenih djela O.M. (1995.) i M.K. (1982.), migranti iz Maroka.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom protiv osumnjičenih  se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.

guest
nije obvezno
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x