Published On: Sat, Sep 5th, 2015

Marko Bošnjak iz Rame rasplakao Pinkov žiri u Beogradu

3Marko je izveo pjesmu ”One night only” Jennifer Hudson i za ovu izvedbu dobio glasove svih 5 članova žirija te ostvario izravan plasman u sljedeći krug.
Počela je 2. sezona popularnog glazbenog natjecanja “Pinkove zvezdice” koji se prikazuje na Pink televiziji. Svoj nastup je imao i 11-godišnji Marko Bošnjak iz Rame koji je svojim pjevačkim talentom zadivio sve te zaradio veliki pljesak i rasplakao žiri.
Marko je izveo pjesmu ”One night only” Jennifer Hudson i za ovu izvedbu dobio glasove svih 5 članova žirija te ostvario izravan plasman u sljedeći krug.
Žiri se rasplakao, Marijana je plakala, čitav studio Pinkovih zvezdica je bio u suzama.
“Znaš da je ovo jedini nastup koji je rasplakao cijeli žiri”, upitala je Goca. Marijana je priznala da ga se prepala jer je mislila da je on neko čudo s druge planete.
“Čuje se odakle si, svaka ti čast”, oduševljen je i Hari.
“Možemo ovim i takmičenje završiti, ovo je perfektno. Sve elemente svjetskog pjevanja imaš… Ja nemam riječi i ne mogu opisati… Samo na svjetskoj razini sam čuo da netko sve u pjesmi stavi”, rekao je Hari.
“Što će više od ovoga, da pjeva i skače na trampolini?”, upitala je Leontina.
“Upoznala bih tvoje roditelje. Želim da se ovo što smo mi čuli uživo uspješno prenese preko malih ekrana, samo to želim”, dodala je Jelena.
Nastup pogledajte klikom OVDJE.
Dnevnik.ba