Published On: Pet, ruj 3rd, 2021

Mario Mandžukić poslije 17. godina oprostio se pismom na svom Instagram profilu.

Dragi mali Mario,

dok obuvaš ove kopačke, svoje prve u životu, ne možeš ni zamisliti što ćeš sve ostvariti u nogometu. Zabijat ćeš golove na najvećim pozornicama i u dresovima najvećih klubova osvajati najveće trofeje. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisat ćeš neke od najvažnijih trenutakahrvatskog sporta.

Uspjet ćeš jer ćeš na svom putu imati puno ljudi koji će ti pomoći – suigrače s kojima ćeš se boriti, trenere od kojih ćeš učiti, navijače koji će te bodriti te obitelj, menadžera i prijatelje koji će uvijek biti uz tebe. Svima njima bit ćeš zauvijek zahvalan!

A prije svega, uspjet ćeš jer ćeš uvijek davati sve od sebe, i na kraju karijere, na to ćeš biti najviše ponosan. Za nogomet ćeš puno žrtvovati, ali znat ćeš da je bilo vrijedno zbog nevjerojatnih trenutaka koje si doživio.

Prepoznat ćeš pravi trenutak za završiti igračku karijeru, staviti ove kopačke u vitrinu i bit ćeš sretan što za ničime ne žališ. Nogomet će uvijek biti dio tvog života, ali veselit ćeš se novom poglavlju.

Uživaj!

Tvoj veliki Mario

P.S. Ako nekad budeš igrao protiv Engleske u polufinalu SP-a, budi koncentriran tamo negdje oko 109. minute 😉, napisao je bivši hrvatski nogometni reprezentativac opraštajući se od profesionalnog nogometa.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
nisam kriv
nisam kriv
1 godina prije

super Mario fala ti za sve , uživaj sad u životu. .

never baklava
never baklava
1 godina prije

Mario, dok sam ovo Tvoje čitao, negdje na polovici sam ustao …., u znak poštovanja i zahvalnosti, a zatim nastavio stojećki čitati.

Posavski sine od Odžaka, hrvatski ponosu – hvala Ti gdje čuo i nečuo!

Bollero
Bollero
1 godina prije

Lavovsko srce, borac nad borcima. Hvala.