Published On: Thu, Nov 28th, 2013

Marija Šerifović: Lezbijka sam, seks sa devojkom je divan

Pjevačica Marija Šerifović, koja je izjavila da zauvijek odlazi iz Srbije, na premijeri dugoočekivanog filma “Ispovest” u centru “Sava” priznala je da voli žene, ali i da joj je otac kockar i alkoholičar, te da su se često odigravali trenuci u kojima otac Rajko do iznemoglosti tuče majku Vericu.

Film je najavila pred prepunom salom riječima: “Nisam nikada znala da gubim! Uvek sam u trenucima besa lomila sve oko sebe, a pobeđivala isključivo zbog sebe i svoje porodice!”

Kako bi prvi saznali šta je to šokantno pjevačica imala da iznese u ovom filmu, ali i kako bi je podržali, u publici se našlo mnoštvo ličnosti iz javnog života.

Među prvima na premijeru su stigli Marijina majka Verica Šerifović i brat Danijel, a za njima pažnju svih prisutnih u holu privukle su Marijine kolege – Leontina, Vanesa Šokčić, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, Buba Miranović, Saša Milošević, Nevena Božović…

Svijet glume predstavljala je mlađana Nina Janković, a sasvim očekivano film su sa svojih sjedišta pomno pratile i Marijine koleginice iz benda “Bjuti kvins”.

U igrano-dokumentarnom filmu pjevačica je rekla kako je u životu imala puno pogrešnih izbora, ali da je vjerom u Boga i uz pomoć dragih ljudi, prvenstveno majke, uspjela da izađe na pravi put. Pričala je i o svom ocu Rajku, koji je, kako kaže, rasturio njihovu porodicu, tukao majku Vericu, ali mu je sve oprostila, iako nikad ne zaboravlja.

“Moj otac je bio kockar i to nas je sve mnogo koštalo. Mama i on su nekoliko puta raskidali, a mnogo joj je zla naneo. Nije imao granice u alkoholisanju, a kada je moja majka bila u devetom mesecu trudnoće ostavio je i otišao sa drugom ženom, sa kojom je dobio Danijela”, ispričala je Marija dodajući da se otac svim silama potrudio da joj uništi porodicu.

U “Ispovesti” su ovjekovječene i riječi Marijine majke.

“Bilo je momenata kada me muž Rajko toliko izubija da modra istrčim na ulicu i zovem policiju”, kroz suze je pričala Verica.

O srpskoj pjevačici pričali su mnogi poznati, između ostalog Leontina, Saša Milošević Mare, Marina Tucaković, pa i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić. Leontina je rekla kako Marija umije da bude veoma impulsivna, te da kada je uhvati bijes, treba se skloniti. Predsjednik Srbije je dodao da je još od pjevačicinih malih nogu znao da će nizati pobjede i uspjehe.

Tokom svog izlaganja, Šerifovićeva je priznala da obožava Srbiju, koja u nekoliko navrata nije voljela nju.

Na samom kraju filma, otkrila je ono što sigurno interesuje veliku većinu – njeno seksualno opredjeljenje. U svojoj ispovijesti se potpuno ogolila i priznala da su je u životu mnogo puta emotivno povrijedili, te da priželjkuje duge veze i stabilnost emotivnog odnosa.

“Moje mane su tvrdoglavost, mnogo sam lenja, ne volim kompromise i da se rano budim. Jako sam teška osoba, što je donekle i proisteklo iz odnosa mojih roditelja prema meni. Iako ih obožavam, oni nikada nisu pričali sa mnom. Nekada se dešavalo da otac nakon kockanja donese toliko novca da mogu da spavam na njemu. Ipak, danas sam zbog svih tih trauma jako buntovna”, ispričala je Marija i dodala da je pomalo i sujetna.

“Svaki normalan čovek je barem malo sujetan. U muzici nemam razloga da to budem, jer nemam problema sa kojima se svakodnevno susreću mnogobrojni pevači. Ipak, u privatnom životu posedujem tu slabost. Takođe, volim da sve bude po mojim pravilima”, iskreno je rekla pobjednica “Evrovizije” 2007. godine.

“U životu sam imala mnogo pogrešnih izbora. Sećam se svoje prve ljubavi iz Kragujevca. Uvek sam priželjkivala duge veze i emotivnu stabilnost. Nekoliko puta sam bila sa ženama i mogu vam priznati da je divno što vas ne grebe nečija brada”, kroz smijeh je smelo priznala Marija.

Marija je, između ostalog, objasnila i da bez obzira na sklonost ka ženama, u 30. godini želi da se ostvari kao majka, te da će jednog dana u banci sperme potražiti oca svog djeteta.