Published On: Uto, svi 2nd, 2017

Marić: Ja sam samo sredstvo u cijeloj priči

Ministar financija izjavio je u utorak kako je s premijerom jutros razgovarao o pripremama za sutrašnju raspravu o SDP-ovom zahtjevu da mu se izglasa nepovjerenje te kako je “svima jasno da je u cijeloj priči on samo sredstvo”.

Zdravko Marić na pitanje novinara hoće li oporba imati dovoljno ruku za njegov opoziv, rekao je kako će se to vidjeti tijekom sljedećih dana. Sutra očekuje burnu i dinamičnu raspravu u Saboru te da se neće odstupati od principu da se ide, kako je rekao, dosta nisko prema njemu meni.

“Idem u Ministarstvo financija napraviti zadnji krug priprema. Mislim da je sada svima poprilično jasno da sam samo sredstvo u cijeloj priči, fokusiran sam na sutrašnje izlaganje i nakon rasprave ćemo biti pametniji”, rekao je Marić novinarima nakon sastanka s premijerom Andrejem Plenkovićem u Saboru.

00:00
00:00

Upitan vjeruje li da oporba ima 76 ruku protiv njega uzvratio je: “To ćemo vidjeti sutra odnosno ovih dana”.

Maksimalno je, kaže, fokusiran na sutrašnju raspravu. “Kao što sam rekao i neki dan u jednom javnom obraćanju očekujem burnu i dinamičnu raspravu, a mislim da će se i proteklih tjedan neće odstupati od princpa da se ide dosta nisko prema meni”, poručio je.