Published On: Uto, ožu 23rd, 2021

MAMIĆ: Ovo su karte za Dubai koje sam platio sucu i ljubavnici

Jutros je bivši čelnik Dinama, koji je u bijegu i nalazi se u BiH, objavio potvrde o rezervaciji leta za Dubai za suca Zvonka Vekića te njegovu prijateljicu Natašu i njezinu kćer. Dodaje i kako je ceh samo za let bio 23.000 kuna.

Foto: Facebook

– Prije tri dana pozvao sam korumpiranog suca Louisa Vuittona Vekića da se spasi i objavi potvrde o rezervaciji leta sebe, svoje ljubavnice, te njene kćeri za put u Dubai. Vrijeme je isteklo. Obzirom da se mene ne može kupiti, niti kao USKOK i DORH natjerati da držim predmete na dnu ladice, ekskluzivno objavljujem mailove kojima sam preko agencije rezervirao, platio i dostavio karte za Dubai za njega, ljubavnicu i njenu kćer, kao i potvrde o letu sa svim podacima. Gospoda su naravno u Dubai letila poslovnom klasom, a ceh je bio preko 23.000 kuna samo za let, napisao je Mamić i nastavio:

– Nadam se da će sada supruzi gospodina Vekića biti jasnija ona laž koju joj je muž prodao kada joj je rekao da ga neće biti za Novu godinu jer ide na kongres ljubitelja reketa. Ovim putem apeliram na preostale suce – predsjednika Fruteka, suca Kvesića, suca Bobana i šefa K€$$u da što prije podnesu ostavke na svoja mjesta jer ih čeka sudbina Krušlina i Vekića, što duže budete čekali bit će vam gore. Vaše vrijeme je završilo, vrijeme #ReformaPravosuđa i naplate vaših grijeha je stiglo.

“Izvidi su tajni. To nisu službeni dokumenti, oni su zatraženi”, kazao je Vekić za Index.

Nije želio puno komentirati Mamićevu objavu./HMS/


uskrs ephzhb