Mamić: Odrekli ste me se kao što se Juda odrekao Isusa, ali sve ću vas pomesti!

Zdravko Mamić poludio je na Davora Šukera, nekoliko dana prije utakmice sa Srbijom koja se toliko dugo iščekuje nove drame započinju u HNS-u. Što li će tek biti nakon Walesa!
Novinari su razgovarali s nizom ljudi, iz Rusanove, iz Dinama, iz županijskih saveza, iz reprezentacije, iz navijačkih redova, i gotovo svi potvrđuju istu priču – Mamić je pobjesnio na Šukera i suradnike iz Rusanove, informacije govore da je rekao: “Odrekli su me se za 2,5 sata, riješili bi me se istoga časa samo da mogu!” Neki tvrde kako je kazao: “Sve ću ih pomesti!”.
Jedino je ostalo u magli je li to izgovorio Šukeru u lice ili samo ljudima iz nogometnih krugova s kojima je razgovarao.
Mamić je ogorčen što je HNS objavio priopćenje protiv njega na službenoj stranici i prije nego je priveden, sumnja da Šuker radi u dosluhu s Vladom i ministrima, pogotovo Jovanovićem, i da ga je naumio izbaciti iz HNS-a. Misli da su u Rusanovoj imali dojavu da policija dolazi po njega, pa su se brže-bolje distancirali.
“Odrekli su me se kao što se Juda odrekao Isusa”, navodno je govorio Mamić. Od ljudi koji su mu bliski čuli smo kako im je simptomatično bilo da je u ponedjeljak na sastanku s Uefom sve ispalo divno i krasno, da odjednom više nema nesporazuma.
Hoće li se doista zaoštriti do kraja, slijedi li novi rat za HNS? Ili će se pričekati redovni izbori 2014. godine? Jedno i drugo je moguće, sve će ubrzo izaći na vidjelo.