Published On: Uto, kol 22nd, 2017

MAMIĆ: Izbjegao sam pogibelj, sve je u redu

Zdravko Mamić, koji je ranjem vatrenim oružjem danas u Tomislavgradu, u izjavi za Fenu kratko je kazao kako je izbjegao pogibelj i kako je sve u redu, a o mogućem počinitelju i okolnostima nije želio razgovarati.

U  mjestu Zidine pored Tomislavgrad danas u prijepodnevnim satima iz vatrenog oružja od nepoznate osobe ili više njih pucano je na savjetnika GNK Dinama sportskog djelatnika Zdravka Mamića iz Zagreba.

Mamić je tom prilikom ranjen u predio donjeg ekstremiteta te je s privatnim vozilom  dovezen do pola puta nakon čega ga je preuzelo vozilo Hitne pomoći Doma zdravlja Tomislavgrad, koji su ga dovezli i medicinski opservirali u svojim prostorijama.

Zdravko Mamić je ranjen vatrenim oružjem u predjelu desne natkoljenice, nije životno ugrožen te je nakon kirurške obrade na vlastitu odgovornost pušten kući, kazao je u izjavi za Fenu ravnatelj Doma zdravlja Tomislavgrad Ivan Bagarić.

U potrazi za počiniteljem ili više njih na terenu oko Zidina gdje Mamić ima kuću, angažirane su velike policijske snage.

FENA