Published On: Čet, lis 23rd, 2014

MALI OD MESARA: Sve ćete nam vratit!

Josip Ivanković – Lijanović, sin Jerke Ivankovića – Lijanovića ostavio je jako zanimljiv status na svom facebook profilu gdje daje svoju analizu uhićenja stranačkog vrha Narodne stranke Radom za boljitak u sklopu nedavne akcije “Brend”.

“Nacionalisti su utjecali na Tužiteljstvo i Sud BiH i nanijeli su nesagledivu štetu Narodnoj stranci Radom Za Boljitak i njezinim kandidatima mjesec dana prije izbora, zato što su proglasili vrh Narodne stranke Radom Za Boljitak “kriminalcima” prije bilo kakve podignute optužnice” – piše Lijanović junior.

“Ne samo da su nanijeli štetu Boljitku, već su političkim uhićenjima u zadnje dvije godine doveli u pitanje čitav pravosudni sustav. Iskreno mi je žao građana što će zbog svojih lidera država morati nadoknaditi tu štetu Boljitku. Doći će vrijeme kada će građani dobiti ustav Za Boljitak svih nas koji će otvoriti novu stranicu BiH povijesti i koji će omogućiti svim njenim građanima da radom pokažu cijelom svijetu da vrijede puno više nego što je svijet do sada vidio” – naveo je u svom statusu Josip Ivanković – Lijanović.

vijesti.ba

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare