Published On: Sri, srp 13th, 2016

MALI JE NA ĆAĆU SKROZ: Osvetit ću očevu smrt i voditi islamsku državu

”Svi smo Osama. Osvetit ćemo se Americi”, zbog ubojstva oca zaprijetio je audioporukom na stranicama džihadista Hamza bin Laden sin ubijenog lidera Al-Qa’ide Osame bin Ladena.“Moj otac je još živ jer živi u nama, nastavit ćemo njegovim putem i nećemo odustati. Moj otac je mogao živjeti lagodnim životom jer imao je novca, ali život je posvetio Alahovom putu i džihadu”, naglasio je Hamza bin Laden koji je, prema navodima obavještajne službe SITE, obećao nastavak borbe Al-Qa’ide protiv SAD-a i saveznika.

“Nastavit ćemo vas napadati vašoj zemlji i inozemstvu kao odgovor na represiju prema narodu Palestine, Afganistana, Sirije, Iraka, Jemena, Somalije i ostatka muslimanskih zemalja”, navodi 25-godišnji Bin Laden naglasivši da osveta nije osveta za Osamu, već za one koji brane islam. “Poručujem Amerikancima da vas je Obama prevariokada vas je uvjeravao kako je nakon ubojstva moga oca pobijedio mudžahedine. Za nas je božji dar kada netko pogine kao mučenik jer dočeka ga raj. Mi smo narod koji ne gubi i obećavamo da ćemo osnovati islamsku državu u kojoj će vladati šerijatski i Alahovi zakoni”, istaknuo je Hamza.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>