Published On: Ned, stu 19th, 2017

Majka u ulozi heroja: Utrčala u vatrenu stihiju kako bi spasila svoju djecu

Priča Angel Fiorini, majke troje djece iz Washingtona, oduševila je prethodnih dana cijeli svijet, nakon što je ona iz požara u svojoj kući spasila svoju djecu herojskim podvigom.

Naime, nakon što se probudila i shvatila da joj gori kuća, Angel je zgrabila najmlađu djecu Vinnieja i Rosalie i istrčala s njima vani, nakon čega je utrčala u vatrenu stihiju da spasi i najstariju kćerku, prenosi Daily Mail.

“Odmah sam potrčala natrag po Giannu. Nisam imala ni trunku sumnje – htjela sam ju spasiti bez obzira na sve! Mislim da me adrenalin udario i nisam se bojala”, prepričala je Angel

Njenu kuću u Washingtonu zahvatio je ogroman plamen, pa se morala spustiti na trbuh i puzati do spavaće sobe svoje kćeri. Gianna ju je sve vrijeme dozivala.

“Povukla sam ju na pod i vukla za sobom dok sam izlazila iz sobe, pa kroz hodnik dok nismo došle do ulaznih vrata. Bilo je jako teško, ali sam ju htjela zaštiti koliko god sam mogla, rekla je Angel.

Srećom, njen susjed penzionirani je vatrogasac i čim je primijetio vatru potrčao je u pomoć. Pronašao je Angelinog sina Vinnieja kako se pokušava vratiti u kuću pronaći svoju mamu, no povukao ga je natrag.

Susjed Matt Burson zatim je ušao u kuću i pronašao Angel i Giannu kako leže na podu tik ispred ulaznih vrata. Rekao je kako je bila velika sreća što je majka kćer izvukla iz sobe koju je, u tom trenutku, vatra potpuno progutala.

Kad su došle u bolnicu, Angel je imala 43 posto tijela u opekotinama trećeg stepena. Leđa, ruke, dlanovi i vrat bili su potpuno izgorjeli. Nekoliko dana disala je pomoću aparata, a tijelo joj se počelo oporavljati.

Kćer Gianna bila je u drugoj sobi, a njene opekotine bile su manje opasne. Doktori su rekli kako bi bila u puno gorem stanju da ju majka nije zaštitila svojim tijelom od plamena. Oporavak je isprva bio uspješan, no onda je Angel dobila bakterijsku upalu pluća i počeli su joj zakazivati organi zbog čega su ju doktori stavili u induciranu komu na 10 dana.

Cijela priča završila se sretno – Angel i njezin, do tad nevječani partner (i otac njezine djece) napokon su dobili svoje lijepo vjenčanje nakon 15 godina veze.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x