Published On: Uto, lis. 17th, 2017

MAJKA POGINULA DOK SE SLIKALA GOLA, NJEZINOM SINU TO NITKO NEMA SNAGE REĆI Dječaku (11) prijeti odlazak u sirotište, otac se bori za skrbništvo

Ovog tjedna svjetski mediji pisali su o Ruskinji koja je poginula nakon što se razgolićenih grudi naginjala iz auta u vožnji i potom glavom udarila u prometni znak. Kasnije je preminula na putu prema bolnici.

Njezina prijateljica je pritom bizarnu nesreću snimila mobitelom, a tragična smrt Natalije Borodine (35) u Dominikanskoj Republici postala je viralna. No, njezin maloljetni sin (11) i dalje ne zna da mu je majka preminula, piše britanski tabloid The Sun.

U trenutku njezine smrti on je bio kod majčine sestre, svoje tetke Yulie Artemove (42) u Voronezhu u Rusiji. Njegov otac, bivši Natalijn muž, Aleksandr Palaguškin (37) sada se zajedno sa svojim ocem, admiralom u ruskoj mornarici, bori za skrbništvo nad djetetom u strahu da ne završi u nekom od ruskih sirotišta.

– Ljudi iz socijalne skrbi već su zvali i pitali zna li dijete da mu je majka mrtva i zašto nije sa svojim ocem. Ako ga ja sada ne uzmem, to će oni napraviti. U cijeloj situaciji pomaže mi činjenica da je moj otac admiral, ali čak i s njegovim vezama trebat će mi neko vrijeme da ga dobijem natrag iz sirotišta – rekao je Palaguškin.

Svoju bivšu ženu Palaguškin je upoznao u Europi, a i dalje nije jasno čime se ona točno bavila u životu, iako neki mediji tvrde da je radila kao posrednik u prodaji nekretnina.

– Nemam pojma što je radila. Ja živim u Novosibirsku i radim kao tutor, dok je moj otac, uz poziciju admirala, i zamjenik dekana na Sveučilištu vodenih transporta u Novosibirsku – rekao je Palaguškin.

Policija je u međuvremenu pronašla kobni prometni znak koji je usmrtio njegovu bivšu ženu, a iako su u prvi mah priveli njezinu prijateljicu koja je vozila auto i snimila tragediju, kasnije su je pustili.

Ožalošćeni prijatelji pokojne Natalije rekli su da je bila “dobra prijateljica i brižna majka”, a njezina obitelj rekla je kako nažalost nemaju gotovo 20.000 dolara potrebnih da bi njezino tijelo vratili u Rusiju kako bi tamo bila pokopana.

 

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer