Published On: Sri, lis 13th, 2021

Majka iz SAD-a optužena da je organizirala orgije za tinejdžere i gledala ih

Majka iz Kalifornije organizirala je tajne orgije na kojima je tinejdžerima dijelila piće i kondome, a čak ih je i gledala dok imaju spolne odnose, tvrde tužitelji, a prenosi New York Post.

Riječ je o pritvorenoj Shannon O’Connor za koju se u optužnici tvrdi kako je u spavaćoj sobi gledala i smijala se dok je pijani tinejdžer pipao djevojku, prijateljicu njenog tada 15-godišnjeg sina.

47-godišnja majka skrivala je zabave od drugih roditelja i svog supruga, dok su se djeca od 14 i 15 godina toliko napila da su povraćala, nisu mogli stajati i padala su u nesvijest, navode tužitelji.

“Bilo je potrebno mnogo hrabre djece da istupe i razotkriju ovaj duboko uznemirujući slučaj. Kao roditelj, šokiran sam. Kao tužitelj, odlučan sam u tome da one koji ugrožavaju sigurnost djece privedem pravdi”, rekao je tužitelj Jeff Rosen u priopćenju.

O’Connor, koja koristi i ime Shannon Bruga uhićena je u Idahu, gdje sada živi. Tužitelji je planiraju izručiti Golden Stateu kako bi se suočila s popisom od 39 kaznenih djela.

Dječake gurala u sobe s pijanim curicama

Tijekom osmomjesečnog razdoblja od 2020. do početka ove godine, O’Connor je navodno priredila nekoliko zabava za svog sina i prijatelje te je vršila pritisak na prisutne da razvrat drže u tajnosti.

“Rekla je da ako je nekome kažemo može ići u zatvor”, navodi se u jednom od iskaza. Jednoj 14-godišnjoj djevojčici koja je govorila o zabavama prijetila je odmazda koja bi uključivala i ljude koji šire glasine o njoj, navodi se u optužbama.

Shannon O’Connor nije optužena samo za organiziranje divljih zabava nego i za pomaganje pijanim dječacima u seksualnom napadu na djevojčice u Kaliforniji.

Na jednoj zabavi je prema navodima iz optužnice dječaku dala kondom i gurnula ga u sobu u kojoj je na krevetu ležala pijana 14-godišnja djevojka.

“Djevojka se uplašila, potrčala je i zaključala se u kupaonici”, navodi se u izjavi.

Na jednoj drugoj zabavi O’Connor je otpratio dječaka u sobu s pijanom djevojkom i otišla. Djevojka je kasnije seksualno napadnuta.

U listopadu 2020. O’Connor je, navodi se, za seks-tulum tinejdžera iznajmila vikendicu u Santa Clari a sve je završilo s 9000 dolara štete i snimkama s nadzornih kamera na kojima se vidi kako djeca povraćaju i teturaju uokolo.

Bilo je još ozljeda, a tinejdžeri su još i vozili automobile bez vozačke i u jednom navratu izazvali prometnu nesreću u kojoj je jedan tinejdžer ozlijeđen.

Žena se tereti za teška kaznena djela, uključujući zlostavljanje djece i seksualno zlostavljanje.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare