Magazin People odlučio: Ovo je najseksi muškarac na svijetu

Laskavu titulu najseksepilnijeg muškarca na svijetu ove je godine po izboru časopisa People Magazine ponio američki glumac, tekstopisac, country pjevač i glazbeni producent Blake Shelton.

Čitav sam život bio ružan, ali ako mogu biti seksi samo godinu dana – rado prihvaćam titulu, izjavio je u utorak četrdesetjednogodišnji pjevač.

Rodom iz Oklahome, Shelton je deset godina bio uspješan country pjevač, a 2011. mu se pružila prilika da kao sudac i mentor talentiranim pjevačima sudjeluje u NBC-jevu reality showu “The Voice”.

Za People je kazao kako jedva čeka da počne zadirkivati svojega kolegu iz Voicea, frontmana grupe “Maroon 5”, Adama Levinea, osvojenom titulom. Levine ju je ponio 2013. “Ne kanim se prema ovoj tituli odnositi skromno poput Hugha Jackmana i njemu sličnih. Ljudi će me zamrziti koliko ću se hvalisati”, smijući je kazao Shelton.

Pjevač je bio u braku s country pjevačicom Mirandom Lambert, a posljednje dvije godine u ljubavnoj je vezi s pop pjevačicom Gwen Stefani.

Za časopis je otkrio kako ga je upravo Gwen potaknula da prihvati titulu najseksepilnijeg muškarca na svijetu.

Prije njega su titulu s ponosom nosili Dwayne Johnson, Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Harrison Ford, Ryan Reynolds i David Beckham.