Published On: Ned, ožu. 12th, 2017

Mafijaška osveta u Crnoj Gori: Večeras ubijen osumnjičeni za ubojstvo brata vođe zemunskog klana

 

Starac Slobodan Šaronović (78), koji je osumnjičen za organiziranje ubojstva Beograđanina Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe zemunskog klana, večeras je ubijen iz vatrenog oružja ispred svoje kuće u Budvi.
Prema prvim informacijama, na Šaranovića je oko 22 sata pucano iz automobila u pokretu u budvanskom naselju Dubovica.
Na njega je ispred kuće u kojoj je živio ciljao nepoznati napadač ili više njih.
Inače, on je krajem prošle godine prijavio policiji da je njemu mladić planirao ubiti ga, ali je, iako je na ulici već u njega bio uperio pištolj, u posljednjem trenutku odustao.
Slobodan Šaranović je 8. prosinca prošle godine pušten iz pritvora u Spužu gdje je proveo skoro tri godine zbog sumnje da je s Danilovgrađaninom Ratkom Koljenšićem organizirao ubojstvo Nikole Bojovića u središtu Beograda 29., travnja 2013..

Šaranović je negirao krivnju te govorio da ‘ukoliko ikada bude u mogućnosti, ‘odužit’ će se svima koji su mu ovo režirali.

Kako je poznato, mafijaški likvidirani Slobodan je brat Branislava Šaranovića, vlasnika kockarnice u hotelu “Slavija” u Beogradu, koji je ubijen u sačekuši na Dedinju u oktobru 2009. Nakon tog zločina, Slobodan je, valjda tražeći osvetu, nudio milijun eura ta informaciju o nalogodavcu,

Pogled.ba

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer