Published On: Sub, ruj 19th, 2015

MAĐARSKI GRADONAČELNIK KAO CHUCK NORRIS 'Ne dolazite, mi smo opasni dečki! Mađarska je loš izbor puta. Moj grad je najgori'

VIDEO: MAĐARSKI GRADONAČELNIK KAO CHUCK NORRIS 'Ne dolazite, mi smo opasni dečki! Mađarska je loš izbor puta. Moj grad je najgori'

Župan Ásotthaloma, mađarske županije smještene uz granicu sa Srbijom, Lászlo Toroczkai, dosjetio se odličnog načina kako spriječiti izbjeglice da pokušaju ući u Mađarsku, prenosi slovenski portal Vecer.com. Snimio je kratki filmić u kojem je prikazao sebe i još desetak svojih opasnih momaka kao akcijske junake koji budno paze da ne bude ilegalnih prelazaka granice, niti ikakvih drugih nepodopština.
 
U akcijskom filmiću, na kojemu bi mu pozavidjeo i Tom Cruise, Lászlo prvo na mađarskom, ali s engleskim titlovima, objašnjava izbjeglicama da put preko Mađarske za njih nije dobar, te im sugerira da na zapad krenu kroz Hrvatsku i Sloveniju.
Najupečatljivio dio filma zasigurno je onaj u kojem neustrašivi Mađari pomoću jednog motocikla, tri automobila i jednog konja krstare duž državne granice djelujući vrlo opasno.
Sve je upotpunjeno vrlo atraktivnim snimkama iz zraka i odgovarajućom akcijskom glazbom. Ako ovaj film i ne uspije zaustaviti izbjeglice, lako bi mogao postati mađarski kandidat za nagradu Oscar.
Pogledajte film, ali upozoravamo vas da nije za one slabijeg srca. Pravi akcijski dio počinje u 52. sekundi.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare