Published On: Sri, sij 19th, 2022

“MA LAŽU, TKO ZNA OD ČEGA JE UMRLA”: Preminula antivakserica koja se namjerno zarazila virusom korona

Češka folk pjevačica Hana Horka, koja je poznata kao protivnica cjepiva, preminula je nakon što se namjerno zarazila virusom korona kako bi dobila covid propusnicu radi posjećivanja saune i kazališta.

Umjesto da se cjepi, Horka (57) se namjerno izložila virusu korona kada su se pred katolički Božić zarazili njen suprug i sin, koji su cjepljeni protiv covida 19, javio je “Češki radio”. “Ona je to htjela. Trebalo se skloniti od nas, ali je odlučila ostati normalno s nama kod kuće i proći kroz zarazu, umjesto da se cjepi. Tužno je što je moja majka više vjerovala strancima nego vlastitoj obitelji”, rekao je Jan Rek, sin češke pjevačice.

Rek je naveo da su on i njegov otac tri dana bili bolesni, dok je njegova majka bila bolesna pet dana pred smrt, javila je češka novinska agencija “Irožlas”. Horka, koja je bila pjevačica folk grupe “Asonans”, objavila je dva dana pred smrt na društvenim mrežama da je preležala virus.

“Sada ću moći u kazalište, saunu, koncert i na hitno putovanje na more”, napisala je Horka. Rek je naglasio da je njegova majka preminula u krevetu od gušenja zbog covida 19. Prema njegovim riječima, Horka je dobijala informacije koje, zapravo, nisu potpune dezinformacije, već su “namjerno izmijenjene kako bi se svidjele jednoj strani”.

U zemljama Europske unije obvezan je dokaz o cjepljenju ili rezultati nedavne infekcije kako bi se dobila propusnica koja omogućuje nazočnost osoba na javnim mjestima i putovanja. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, u Europi je do sada registrirano 1,7 milijuna smrtnih slučajeva povezanih s covidom 19, a očekuje se da taj broj u ožujku dostigne dva milijuna, piše agencija “Newshub”./HMS/

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
3 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Izmetbegović

Lažu nam i da je zemlja okrugla,… Lažu!!!

Bruce Lee 🐉🐲

i kuga je stvorena za kaznu

Mile jeleosvetitelj

Bilo kako bilo, i ono malo povjerenja koje su građani imali u vlasti nestalo je. Da li je to bio cilj? Ako jest, ostvaren je 100% uz nepovratno izgubljeno povjerenje građana prema svojim vladama. Da li su “njihove” vlade ikada bile njihove?