Published On: Uto, pro 24th, 2019

Lukač: Nisam znao koje su mu namjere, morao sam ga odgurnuti da me ne ugrozi

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač kazao je da je “odgurnuo” zastupnika PDP-a Draška Stanivukovića kako bi ga spriječio da ga ugrozi, prenose Nezavisne novine.

“Odgurnuo sam ga od sebe i onemogućio da napravi bilo kakav potez koji bi mogao da me ugrozi. Stanivuković je bio NATO promoter, koji je predsjedniku Vlade bacio zastavice, prišao je i mom mjestu i došlo je do fizičkog kontakta. Došao je do moje govornice, prijeteći, unio mi se u facu. Ne znam što je imao kod sebe i koju namjeru je imao. Odgurnuo sam ga od sebe. Izvinjavam se svim narodnim poslanicima i javnosti koja je to gledala, jer ovo nije primjereno Narodnoj skupštini”, rekao je Lukač

On je dodao da hodanje i prilaženje govornici nije dozvoljeno, ali i da svi poslanici koji su dva sata kršili poslovnik nisu bili sankcionirani u skladu s poslovnikom.

“Ovo nije način koji primjeren NSRS i mislim da da se mora mijenjati Poslovnik. Par ljudi je uzelo sebi za pravo da ruši NSRS na najgori mogući način. Svi mi znamo da nema RS bez Narodne skupštine i oni koji je ruše moraju da budu sankcionirani”, zaključio je Lukač.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare