Published On: Uto, lis. 17th, 2017

Luka u novom spotu pokazao strast koja ‘nadrasta sve zakone logike’

Luka Nižetić ponovno se prepustio Martini Ivanković, koja se pojavila i u spotu ‘Lagano’. U najnovijem, ‘Voli me kao kiša’, dvojac plesom pokazuje ‘strast koja nadrasta sve zakone logike’ i ‘energiju koja upravlja svim ljubavnicima’, kako je rekao pjevač

‘Nije bilo teško doći do plesne ideje budući da je Martina ipak profesionalna plesačica pa sam cijelu ideju plesne interakcije prepustio njoj. Dobili smo video pun impulsivnih reakcija gdje smo, nadam se, uspješno približili povezanost dviju duša koja premošćuje glazbu i ples. Strast je to koja nadrasta sve zakone logike i energija koja upravlja svim ljubavnicima’, rekao je Luka Nižetić o spotu za pjesmu ‘Voli me kao kiša’ u kojem s njime pleše Martina Ivanković.

Redatelji Sandra Mihaljević i Igor Ivanović su, kako kaže, nadrealnosti dodatno pomogli i odabirom lokacije, tzv. Lovačkom sobom u Katranu.

‘Voli me kao kiša’ je autorska pjesma Branimira Mihaljevića gdje mu je u tekstualnom dijelu priskočila Ines Prajo, dok mu se kod aranžmana i produkcije pridružio mladi glazbenik Denz.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Oznake:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer