Published On: Čet, sij 16th, 2014

LUD, LUĐI, JURIŠIĆ: Žao mi je što ja nisam predsjednik FBIH, Budimira ćemo smjeniti

MOSTAR – Činjenica da pune 3 godine sudjeluje u političkom , ekonomskom i geostrateškom porobljavanju vlastitog naroda, činjenica da je ZHŽ ostavio iscrpljenu na 46 milijuna maraka minusa nije natjerala ovog perspektivnog posuškog zubara da propita svoj životni put. Ne. Obzori njegove političke perspektive ostali su i dalje široki kolika je širina jedne prosječne  ljudske vilice. Umjesto toga Zvonkudin razmišlja o tome kako je prava šteta što je luđem narcisu od sebe Budimiru prepustio mjesto Predsjednika FBiH u bošnjačkom igrokazu zvanom “Ustašama zajebajemo Hrvate” i kako je možda došlo vrijeme da prije poptune političke eutanazije on, Zvonko malo sjedne na tron Federacije, kako bi suština političke patologije , osnovna forma egopatije, i taština  jednog neiživljenog narcisa na političkom izdisaju konačno bila zadovoljena.

Hrvatska stranka prava BiH zatražit će od Parlamenta FBiH da predsjednika FBiH Živka Budimira smijeni s te funkcije.

– Mislim da u Parlamentu FBiH postoji dvotrećinska većina koja će mu izglasati nepovjerenje, prije svega jer on djeluje protuustavno, antidaytonski i protuzakonito kao predsjednik FBiH – izjavio je danas novinarima u Mostaru predsjednik HSP-a BiH Zvonko Jurišić.

Inicijativa za Budimirovom smjenom pokrenut će se preko kluba DNZ-HSP-a, odnosno zastupnika HSP-a BiH u Parlementu FBiH Stanka Primorca.

– Inicijativu pokrećemo jer je Budimir svojim nesuvislim i suludim odlukama ugrozio cijelu FBiH – naglasio je Jurišić, dodavši kako njegovo imenovanje smatra svojim grijehom jer je upravo na njegovu inicijativu Budimir i postavljen na mjesto predsjednika FBiH.

HSP BiH već obavlja razgovore s predstavnicima drugih političkih stranka o njegovoj smjeni, a po Jurišićevim riječima, stečen je dojam da je ovo pravo vrijeme za to te da postoji volja u Parlamentu da mu se izglasa nepovjerenje.

Ukoliko dođe do Budimirove smjene HSP BiH očekuje da će njihovov kandidat dobiti tu funkciju.

Na upit novinara vidi li se on na tom mjestu, Jurišić je kazao kako mu je žao što umjesto Budimira on odmah nije zauzeo tu funkciju.