Published On: Mon, Jul 31st, 2017

LOLA.TEES Modna bajka s dozom glamura

Proteklog tjedna je u prekrasnom ambijentu restorana Etno kuća u Šurmancima održana šesta po redu modna revija hercegovačkog brenda Lola.tees.

Zaljubljenice u modu, Helena Bilić i Jelena Džolić Zadro predstavile su nove i lepršave modele haljina, košulja i topova, idealne za večernje i dnevne ljetne kombinacije.

One se, naime, odnedavno trude zadovoljiti i „ekstravagantnije“ apetite te su otklon od dobro poznatih natpisa napravile širenjem ponude materijala i dizajniranjem manje uobičajenih modela.

Ovaj put odlučile su ispričati bajku s dozom glamura… Putovale su na Istok kako bi izabrale najljepše materijale od kojih je izrađena „Lola.tees Fairy Tale“ kolekcija od pet haljina koje pričaju ženstvenu i nježnu, ali dovoljno odrješitu priču, upotpunjenu zidinama starih hercegovačkih kuća i puteva koji vode zalasku sunca.

Publika je s oduševljenjem pratila svaki od šest izlazaka i predstavljanja  modnih komada proizašlih iz Lola radionice, a cijelom ugođaju je pridonijelo uređenje prostora zanimljivim cvjetnim aranžmanima – Peekabloom. Za atraktivan izgled modela koji su nosili reviju bila je zaslužna Željana Šimić, kao službena šminkerica te njezine kolegice Ivana Milićević i Gabrijela Perić. Za frizure se pak pobrinula Katja Šimić.

Osim modne revije, pred velikim brojem uzvanika, upriličena je i promocija Let’s go vina vinarije Nuić, a nazočni su imali prigodu kušati i razne vrste slastica, Marver torte te slastice Ivane Čuljak Lošić.

Fotografije i video zapis s održane revije, zabilježen objektivom JB Studio Photo & Cinema, možete potražiti na Facebook stranici Lola.tees, gdje su Lole uputile zahvalu svima koji prate njihov rad već šest godina.

Dnevni list