Published On: Čet, ruj 2nd, 2021

LJUTE SUPARNICE Ceca Ražnatović nova članica “Zvezda granda”, Jelena Karleuša više nije dio tima

Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. rujna, a sudionike i gledatelje na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija umjesto Jelene Karleuše bit će Svetlana Ražnatović – Ceca.

Svetlana Ražnatović. čiji je suprug bio ratni zločinac Željko Ražnatović Arkan, u žiriju će zamijeniti Jelenu Karleušu. Između njih dvije godinama ne vlada nimalo dobar odnos.

“Sigurni smo da će Cecina sjajna glazbena karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vjetar u leđa novim sudionicima u ovom natjecateljskom show programu. Njeno prisustvo u žiriju će donijeti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i sudionici a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad”, priopćeno je iz Granda, prenosi Klix.

Istovremeno su se zahvalili Jeleni Karleuši.

“Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugogodišnjoj suradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za sudionike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvijek dobrodošla.”

Interesantno, u nedavno objavljenom dokumentarcu pod nazivom “Junaci doba zlog – Svetlana Ceca Ražnatović – Srpska majka” koju je emitirala televizija N1, čiji vlasnik je isti kao Grand produkciji, u jednom dijelu se govori i o burnom odnosu Cece i Jelene Karleuše. Upravo je Svetlana Ceca Ražnatović na sve načine pokušala zabraniti emitiranje ovog dokumentarca, ali bezuspješno.

“Zbog odnosa prema Ceci i liberalnih stavova koji se tumače kao antisrpski Jelena Karleuša je redovna meta one žute štampe koja veliča ‘srpsku majku’. I ne samo to, usprkos zamašnom estradnom uspjehu već godinama nema pristup TV stanicama koje su pod kontrolom vlasti”, dio je dokumentarca u kojem se dalje citira Karleušina izjava koja je pokušala postaviti dijagnozu srpskog društva:

“Srbija se dijeli na dva pola, na dobre ljude i stoku koja nas vuče dole. S jedne strane imate Čedu, a s druge Palmu. S jedne Jecu, a s druge Cecu. Ko smo mi danas? Jedan dan nas je 100 hiljada na Đinđićevoj sahrani, a sutra istih 100 hiljada na koncertu Legijine kume”, pisala je Karleuša.

Inače, produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsjedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sjediti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

Dnevnik.ba

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x