Published On: Čet, svi 26th, 2022

Ljubuška šahistica nagrađena na manifestaciji proglašenja najuspješnijih sportaša općine Brotnjo u 2021. godini

Ljubušanka Mihaela Buntić je među nagrađenima na manifestaciji proglašenja najuspješnijih sportaša općine Brotnjo u 2021. godini

Dodjela priznanja najuspješnijim sportašima općine u 2021. godini održana je u ponedjeljak u Hotelu Brotnjo, a mlada Ljubušanka koja nastupa za Šahovski klub Brotnjo je sa svojom klupskom kolegicom Anom Ostojić dobila priznanje za najuspješniju ekipu mlađih kadetkinja u općini  u 2021. godini.

Podsjetimo, Mihaela i Ana su prošle godine postale prvakinje na Prvoj seniorskoj šahovskoj ligi za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne koja se igrala u Neumu, a Mihaela je uz osvojenu Prvu šahovsku ligu za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne imala dosta uspjeha i u pojedinačnoj konkurenciji.

U svibnju 2021. godine je osvojila prvo mjesto u Ljubuškom na Regionalnom natjecanju Sportskih igara mladih u kategoriji žene do 11 godina koje je organizirao Šahovski klub Kula Ljubuški.

Potom je postala prvakinjom Herceg-Bosne u kategoriji Ž12 u Neumu, osvojila je drugo mjesto na 14. KUP natjecanju za žene, a u Bihaću je postala državna prvakinja u BiH u svojoj kategoriji.

Uspješan niz je nastavila u Sarajevu na velikom finalu Sportskih igara mladih BiH gdje je osvojila prvo mjesto u kategoriji “F11”, te je potom u Splitu na Međunarodnoj završnici Plazma Sportskih igara mladih također briljirala i pobijedila konkurenciju.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare