Published On: Ned, svi 9th, 2021

Ljubav slavnog glumca i srpske liječnice: “Nisam imala pojma tko je on”

Upoznali su se 2007. godine u Vancouveru na koncertu Stinga. Bojana je bila u društvu prijateljica, kada im je prišla grupa mladića koji su im željeli platiti piće.

Michael Weatherly poznati je američki glumac kojeg domaća publika najbolje zna po ulogama Anthonyja DiNozzoa u seriji “Navy CIS”, Logana u “Crnom anđelu”, te Jasona Bulla u “Bullu”.

No, malo je poznato kako je Michaelova žena Srpkinja Bojana Janković, koja se 1993., kad joj je bilo 13 godina, odselila u Kanadu.

Tamo je završila medicinu, ali i pronašla ljubav svog života u slavnom holivudskom glumcu. Upoznali su se 2007. godine u Vancouveru na koncertu Stinga. Bojana je bila u društvu prijateljica, kada im je prišla grupa mladića koji su im željeli platiti piće.

– Tada nam je prišao Michael pretvarajući se da nas poznaje, govoreći mi: “Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam završiti neke poslove u uredu. ” Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Michael, drago mi je. Želite li nam se pridružiti? ” Oni su nas odmah ostavili na miru. Ustao je rekavši da je obavio svoj posao i otišao. Vratio se kasnije, naravno. Imali smo prekrasan razgovor. Budući da nemam naviku gledati televiziju, nisam imala pojma da je glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja mi praktična priroda nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer što ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničkog s američkim glumcem u Hollywoodu?, ispričala je Bojana u razgovoru za Politiku, prenosi Vecernji.hr.

Par se vjenčao 2009. godine, danas žive na Manhattanu i imao dvoje djece, kći Oliviu i sina Liama. Iza Michaela je brak s kolegicom Ameliom Heinle, s kojom ima sina Augusta, a nakon nje bio je zaručen za Jessicu Albu.