Published On: Pon, kol 20th, 2018

Ljubav nema granica: Gruđanin oženio djevojku iz Filipina

Ljubav ne poznaje granice, potvrđuje priča iz općine Grude iz mjesta Sovići gdje je ovih dana sletjela nevjesta iz 10 tisuća kilometara udaljenih Filipina.

Kako piše portal Grude.com, sretni mladenci, Hercegovac i Filipinka, svoje goste su počastili večerom i vrhunskim štimungom u jednom grudskom restoranu, odnosno gosti nisu davali kuvertu pošto je želja mladenaca bila da svoju ljubav podijele s obitelji i prijateljima, bez da itko ima ikakvu obvezu osim doći i radovati se svečanom danu. Ovo nije prva priča o ljubavi Hercegovca i Filipinke kada su Grude u pitanju. Jedna takva okrunjena je vjenčanjem 2010. godine kada je radnik na kruzeru koji je također s područja općine Grude pronašao svoju ljubav s Filipina.

Što poželjeti novoj grudskoj nevjesti nego puno sreće i zadovoljstva u Hercegovini, a s obzirom na to da se svećenici redovito pred kraj ili početkom godine žale na činjenicu da je brakova sve manje, a sve su župe u općini Grude prošlu godinu završile s više umrlih nego krštenih, onda je možda rješenje za mnoge neženje s ovih područja, ako već ne ide s djevojkama iz Hercegovine i okruženja, ženu svog života tražiti u inozemstvu.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare