Published On: Sub, lis 12th, 2019

Ljeto se vraća

Pretežno sunčano vrijeme sa temperaturama koje će se kretati i do 28 stupnjeva Celzijusa očekuje se u Bosni i Hercegovini sljedećih dana.

Jutros u većem dijelu Bosne po kotlinama ima dosta magle. U višim područjima je sunčano. U Hercegovini je jutros sunčano, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti dosta magle. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje do 26 stupnjeva Celzijusa.

Drugog dana vikenda, u Bosni i Hercegovini će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti dosta magle. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu zemlje i do 15 stupnjeva Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 25, na jugu zemlje do 27 stupnjeva.

U ponedjeljak, u Bosni i Hercegovini će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između pet i 11, na jugu zemlje do 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26, na jugu zemlje do 28 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme očekuje se i u utorak. Prije podne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između pet i 11, na jugu zemlje do 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27 stupnjeva.

U srijedu, u Bosni i Hercegovini očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između pet i 10, na jugu zemlje do 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27 stupnjeva Celzijusa.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare