Published On: Ned, lis 22nd, 2017
#3rd |

Livanjska općina dodjeljuje plastenike od 100 m2

U okviru projekta “Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plastenicima” Općine Livno u 2017. godini, raspisan je javni poziv za dodjelu plastenika od 100 m2 s dodatnom opremom, putem sufinanciranja.

Poziv ostaje otvoren do 6. studenog 2017. godine do 16 sati.

Pravo sudjelovanja u Projektu imaju socijalno i materijalno ugrožene osobe i mlade osobe s područja općine Livno dok je nositelj aktivnosti vezanih za realizaciju projekta Služba za lokalni razvoj i investicije općine Livno.

Osobe koje se odluče za ovu aktivnost moraju potpisati izjavu da ne posjeduju plastenik u svom vlasništvu, da će dobiveni plastenik zadržati u vlasništvu najmanje 2 (dvije) godine od potpisivanja Ugovora, u suprotnom će vratiti cjelokupan iznos vrijednosti plastenika te da u posljednjih 5 (pet) godina nisu ostvarilo pravo na donaciju, dodjelu ili sufinanciranje nabavke plastenika od općine, ministarstva, humanitarnih i drugih organizacija.

Također, općina od budućeg parnera očekuje da će sufinancirati 20 posto od nabavne cijene plastenika s pratećom opremom (490,00 KM) te da će nazočiti edukaciji iz oblasti plasteničke proizvodnje u trajanju od dva dana./Fena/

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x