Published On: Čet, stu 4th, 2021

Lik koji se zove Zukan, nakon završenog tečaja clickbaita izjavio: “Umjesto respiratora, trebali smo kupiti deset krstarećih raketa!”

”Imamo preča posla, spasiti državu”, rekao je Helez i naveo kako se traži treći entitet.

Što su neki ABIH gradovi etnički očišćeniji od Srba i Hrvata to su “socijaldemokrate” iz tih gradova radikalniji.Najbolji su primjer Helez i Nikšić. Toliko priče o socdemokraciji i tako malo osjećaja za drugog i trećeg. A kako i ne bi, kad u Konjicu i Bugojnu oni i nemaju iskustvo drugačijeg. A socijaldemonima se begovstvo proglasilo.

”Za one respiratore mogli smo nabaviti, nitko nam brani, deset krstarećih raketa. Jedna na svjetskom tržištu košta 500.000 eura. Njihov domet je 2000 kilometara, točno kolika je BIH i odakle nam prijeti najveća opasnost. Mi ćemo morati u tome smjeru ići”, rekao je u studiju Federalne televizije Zukan Helez, zastupnik SDP-a u federalnom parlamentu.

Helez je pokušao biti slikovit rekavši da stvari izgledaju tako da ”domaćin renovira kupatilo, a kuća se ruši”.

”Ljudi su došli mijenjati izborni zakon a nama se ruši država. Nama atakuju na državu”, rekao je i dodao kako se treba odustati od izbornih promjena.

”Imamo preča posla, spasiti državu”, rekao je i naveo kako se traži treći entitet.

Adilu Osmanoviću iz SDA je poručio da ih oni ”mire 30 godina”.

”Vidite dokle ste nas doveli”, rekao je Helez.

”Moram biti iskren prema građanima. Državni nisu zvijezde naklonjene.

Rekao je kako ga odlasci Dragan Čovića i Milorada Dodika u Beograd i Zagreb podsjećaju na 1991., da ga Aleksandar Vučić podsjeća na Slobodana Miloševića, Zoran Milanović na Franju Tuđmana, Dodik na Radovana Karadžića i Čović na Matu Bobana.

”Kao čovjek, kao Bosanac, kao netko tko je upamtio ratne strahote, ja nemam povjerenja u EUFOR”, rekao je, između ostalog, Helez.Rekao je kako se Srbija i Hrvatska naoružavaju i da je naša vlast kriva što se ne naoružava.

Odlazak Bakira Izetbegovića u Tursku, prijetnje ratom koje su došle iz Sarajeva, odvlačenje zemlje u krizu  a što provodi SDA, Zukan Helez, član SDP i član mladih SDA, nije komentirao.

SDP-ovac A LAŽE, KAKO TO? Zukan Helez osuđen je lažno svjedočio na sudu. Osuđen je…

guest
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Komentar
Komentar
23 dana prije

Svi EU građani u BiH trebaju tražiti zaštitu EU od turskog okupatora.

djuro
djuro
23 dana prije

Domet 2000 kilometara, znači da raketa može dohvatiti naj udaljenije dijelove Turske

Eko
Eko
23 dana prije

Za ciji novac se trebalo kupiti oruzje? Mislis to je novac koji pripada samo Muslimanima, ili u ovoj zemlji ima jos naroda? Upravo zbog takvih stavova, u ovoj zemlji nema zivota.

Hvo..zauvjek.
Hvo..zauvjek.
Odgovori   Eko
23 dana prije

TOČNOOOO, BAGROO ISILOVSKA TO JE NAŠ NOVAC,NEMA STOKA OBRAZA NI DRAMA…

djuro
djuro
23 dana prije

Morao sam pogledati emisiju, ovi Muslimani nisu normalini

djuro
djuro
Odgovori   djuro
23 dana prije

Koliko su gluposti izrekli, čak je i voditelju emisije bilo neugodno

Anonimac
Anonimac
23 dana prije

Kad su bili izbori u Mostaru htio se igrati “zakonodavca” i predložio “rotirajućeg gradonačelnika” , naravno da to ni u snu nije moglo proći ali to je još jedan dokaz da Bošnjački političari svojataju BiH a da ostale narode smatraju “nebitnim” i zato im i jeste cilj “građanska” država gdje bi taj plan sproveli u djelo

Last edited 23 dana prije by Anonimac
Dostan
Dostan
22 dana prije

Kako mali Zuki zamišlja rat:
“čiko, čiko, evo imam para, neću kupiti respiratore, već dajte mi čiko par raketa da malo pucam okolo.”
Čiko proda malom Zukiju par raketa, koje nekako stignu u 23% a da to ne znaju ni Srbi ni Hrvati. Zuki onda nađe raju u čaršiji koja zna sa raketama, raja ih uperi gdje treba i ispale. Srbi i Hrvati (“genocidaši i uzpovci”) se nakon toga toliko prepadnu da dadnu Zukiju i čaršijskoj raji sve što zaištu, rat je završen veličanstvenom pobjedom patriota, svi su srećni, veseli, drže se za ruke, stavljaju cvijeće u kosu i pjevaju. Svi smo Bosanci, nema više remetilačkih faktora i žive dugo srećno i veselo.