Published On: Čet, ruj 2nd, 2021

VIDOVITI ZLAJA: Lagumdžija vrijeđao Milanovića

Bivši šef SDP-a Zlatko Lagumdžija gostovao je u Pressingu N1 televizije, izvrijeđavši pritom Zorana Milanovića, predsjednika Hrvatske koji se oslobodio svih iluzija o građanskoj BiH nakon što su upravo Lagumdžija i njegovo društvo zorno demonstrirali kako bi ta građanska BiH izgledala. Kazao je i da Milanović nema podršku među hrvatskim biračima, što, prema anketama, ne odgovara istini.

Na pitanje kako komentira posljednje izjave Zorana Milanovića, Lagumdžija je kazao:

“On je ovdje bio na predizbornom skupu kada je agitirao za Željka Komšića da po drugi put bude izabran u Predsjedništvu. Ovo što radi u posljednje vrijeme; ja ne vidim da Milanović to što radi ima veliki broj prijatelja u Hrvatskoj među ljudima do kojih bi trebalo držati. Ovo što radi je potpuna katastrofa, mislim da bi bio uspješniji kao astronaut kod Elona Muska nego što ovo radi“, kazao je Lagumdžija za N1.

Dogovori domaćih lidera uz pokroviteljstvo Turske, Srbije i Hrvatske?

“Mi ne bismo bili za tim stolom, nego bi bili na tom stolu. To bi bila katastrofa za nas. Za dogovor, naročito kada imate tri neke velike, jake zemlje u odnosu na nas. Ne daj Bože da se oni dogovore, jer njihov dogovor o BiH bi mogao završiti bez BiH”.

“Dodik se nalazi u poziciji Radovana Karadžića iz 1995. kada je Karadžić zaključio da je jedini način da opstane da bude državotvorac. Da dobije parče države i on bude državnik. Oporba u RS-u je najozbiljnija oporba Dodiku. Dodik će dočekati Trumpa, kao što ga je Godot dočekao, dakle neće ga dočekati. Amerika ne može za nas uraditi naš posao, mi moramo pokazati unutarnju snagu da bi nam oni pomogli”, dodao je.

guest
nije obvezno
38 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x