Published On: Uto, svi 23rd, 2017

LIJEPO: Imoćanin će konačno progovoriti o milijunskoj aferi Gibraltar, upošljavanju svoje rodbine, svojim info punktovima u javnim poduzećima?

Gradski odbor Demokratske fronte Mostar organizira  u utorak, 23. svibnja,  javnu tribinu pod nazivom “STOP uništavanju javnih preduzeća”.

Uvodničar će biti prof. dr. Slavo Kukić, a paenlisti predsjednik DF Željko Komšić i prof. dr. Dženan Đonlagić, poslanik mDF u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH.

Tribina će se održati u hotelu Bristol, s početkom u 18,30 sati piše Novasloboda.ba

Očekujemo da hrabri borac za pravdu, konačno kaže koju o Lijanoviću i njegovoj pljački javne imovine, i otome koja je veza između Lijanovićevih sponzorskih kola, koje je vozio. i zašto ih je vozio. Potom da pojasni upošljavanje rodbine u Eronet i Zavod za zdravstvo ZHŽ-a, upošljavanje podobnih kadrova na Sveučilište u Mostaru, i na FTV. Isto tako da pojasni kako je uspio ugasiti medijske natpise o njegovom plagijatorstvu za koje ga je optuživao jedan splitski profesor u Slobodnoj Dalmaciji. Je li plagiranje znanstvenih radova, u javnom poduzeću Sveučišlište u Mostaru, korupcija ili znanost?

 

Slika zaslona 2017-05-23 u 12.48.36