Published On: Uto, ožu 18th, 2014

Lijanovići već pokušali prevariti Žilića

To da je u BiH odavno nešto (skoro pa i sve) trulo, osobno se uvjerio Ivan Žilić, Varešak po podrijetlu koji je obogatio izumom za automobilsku industriju. Žilić kao pravi domoljub i naše gore list, zarađene milijarde rado bi uložio u BiH ali mu ne uspijeva poslati ni za njega mizernih pet tisuća eura pomoći vareškim umirovljenicima i osobama u stanju socijalne potrebe.
Intervju kojeg su sa Žilićem uradili novinari lista “Bobovac” do kosti ogoljuje licemjerje pojedinih bh političara, od općinske do federalnih razina vlasti ali i biznismena i političara iz “Lijepe naše” na čelu s bivšim hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem. Žilić iznošenjem vlastitih neugodnih iskustava, kako ih on naziva katastrofalnih, bez pokušaja uljepšavanja govori otvoreno o nemoralnim i kriminalnim ponudama koje je dobio nakon što je iskazao želju ulagati u BiH i Hrvatsku i servisirati vanjske dugove dviju država..
Mali detalj iz intervjua: Baš kad pomislimo da širokobriješki mesari Lijanovići ne mogu biti gori već što jesu, Žilić iznosi nova saznanja o likovima kakve svijet nije vidio, a BiH ih godinama ima u vlasti.
Ivan Žilić svojim primjerom pokazuje koliko trnovit i težak može biti put transparentnosti ulaganja u BiH i Hrvatsku. Put popločan dobrim namjerama ovog Varešaka s milijardama eura na računu, zasad ga je odveo jedino u pakao korumpiranih političara i poduzetnika kojima je vlastiti interes jedini smisao postojanja i koji na sve moguće načine nastoje ulaganja u BiH i Hrvatsku preusmjeriti u vlastite džepove!
Uskoro prenosimo intervju s Ivanom Žilićem koji će biti objavljen u listu vareških Hrvata “Bobovac” tako da će se i čitatelji našeg portala moći uvjeriti u istinitost iznesenih tvrdnji.
(artinfo.ba/ap)